Ευγενία Δημητροπούλου: Η κόρη της είχε γενέθλια - Η τούρτα και η τρυφερή ανάρτηση

Η μικρή Εύα είχε τα γενέθλιά της ανήμερα του Δεκαπενταυγούστου.

Ευγενία Δημητροπούλου: Η κόρη της είχε γενέθλια - Η τούρτα και η τρυφερή ανάρτηση

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός δεν γιόρτασε μόνο τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και τα γενέθλια της κόρης της, Εύας.

«Χρόνια πολλά Εύα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά και κάθε μέρα θα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου! Πέτα ψηλά! Dream big little girl!» έγραψε στην ανάρτησή της. Επίσης, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία με την τούρτα της εορτάζουσας και μία με την ίδια να ποζάρει στον φακό κρατώντας τα ροζ-μωβ μπαλόνια.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει επιλέξει να κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της, Εύα, είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Στην πρώτη της ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε στους ακολούθους της, την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί, έγραψε:

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸».

eugenia-dimitropoulou-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη τον Ιούνιο του 2021.

eugenia-dimitropoulou.jpg

Την ίδια χρονιά ήρθε στη ζωή τους και η μικρή Εύα την οποία υιοθέτησαν από τη Σιέρα Λεόνε. Για το ταξίδι της υιοθεσίας, την υπομονή, την επιμονή και τις δυσκολίες, είχε μιλήσει η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της:

«Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved