Ευγενία Δημητροπούλου: « Μαμά, ποια είναι αυτή η γιαγιά;» - Η απίθανη ερώτηση της κόρης της

Η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου είχε αυτή την απορία βλέποντας τη φωτογραφία του …Μότσαρτ.

Ευγενία Δημητροπούλου: « Μαμά, ποια είναι αυτή η γιαγιά;» - Η απίθανη ερώτηση της κόρης της

H Ευγενία Δημητροπούλου αν και ενεργή στα social media, δημοσιεύει ελάχιστες φωτογραφίες της κόρης της.

Συνήθως επιλέγει στιγμιότυπα και ιστορίες από την καθημερινότητα μαζί της όπως το ακόλουθο που έβαλε τα μπουκάλια της μέσα στα παπούτσια του μπαμπά της.

evgeniadimitropoulou_16.jpg

'Η όταν η ηθοποιός είχε ρεπό και είδαν ταινία τρώγοντας ποπ κορν.

evgenia-dimitropoulou-kori-movie-night.jpg

Η απορία της Εύας

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός ανέβασε σε insta story την απορία που είχε η Εύα βλέποντας τον Μότσαρτ.Στα μάτια της, έμοιαζε με γιαγιά, οπότε ρώτησε την μητέρα της: «Μαμά, ποια είναι αυτή η γιαγιά;».

dimitropoulou-eygenia1.jpg

Για την υιοθεσία της κόρης της

Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για την απόφαση να υιοθετήσει την κόρη της από τη Σιέρα Λεόνε.

«Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Για την καθημερινότητά τους και την σχέση μεταξύ τους ανέφερε:

«Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερό σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις. Η κόρη μου είναι πολύ δυναμική και κάνει πράγματα που σε εμένα φαντάζουν επικίνδυνα. Μου λένε ότι γενικά είμαι ψύχραιμη ως μαμά, αλλά η Εύα είναι έντονο παιδί. Δε φωνάζω στην κόρη μου, θέλω πάντα να είμαι κοντά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved