Ευγενία Δημητροπούλου: Movie night στο σπίτι με την κόρη της

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε ρεπό και πέρασε το βράδυ με τη μικρή Εύα. 

Ευγενία Δημητροπούλου: Movie night στο σπίτι με την κόρη της
Instagram / evgeniadimitropoulou

Η Ευγενία Δημητροπούλου κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της και του συζύγου της στα social media και οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και γενικότερα την τέχνη.

Eξαίρεση αποτελεί το Instagram Story που δημοσίευσε χθες στο προφίλ της.

evgenia-dimitropoulou-kori-movie-night.jpg

Instagram / evgeniadimitropoulou

Η ηθοποιός είχε ρεπό και πέρασε το απόγευμα και το βράδυ με τη μικρή Εύα. Μαμά και κόρη έφτιαξαν ποπ κορν και είδαν μαζί μία ταινία, χωρίς ωστόσο η ηθοποιός να αναφέρει ποια στη ανάρτησή της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο διακρίνονται δύο μπολ με ποπ κορν και πάνω στη φωτογραφία έγραψε:«Ρεπό και movie nigh με την μικρή μου παρεούλα».

Στις συνεντεύξεις της η Ευγενία Δημητροπούλου είναι πιο αποκαλυπτική. Στην εκπομπή «Happy Day» τον Σεπτέμβρη είχε πει για τον σύζυγό της:

«Αγαπάει τη δουλειά μου, του αρέσει να με βλέπει, όμως ο ίδιος αποφεύγει τη δημοσιότητα, δεν του αρέσει, αλλά μια χαρά. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου μου που είναι πρώτος του ξάδερφος. Ήθελε να μας γνωρίσει, εγώ δεν ήμουν σίγουρη και το πρώτο ραντεβού δεν πήγε πολύ καλά, ήταν βατερλό».

evgenia-dimitropoulou-suzugos.jpg

Instagram / evgeniadimitropoulou

Στην ίδια συνέντευξη για την υιοθεσία της κόρης της είπε:

«Είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει κάθε στιγμή. Ήταν όνειρό μας και κοινή μας επιθυμία. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Ήταν ένα κοινό όνειρο και τα καταφέραμε.

(…)Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών».

Η Ευγενία Δημητροπούλου να σας θυμίσουμε ότι ανακοίνωσε την υιοθεσία της κόρης της τον Δεκέμβρη του 2021. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Απρίλη του 2023, όταν η κόρη της ήταν 2,5 ετών είχε πει:

«Η Εύα είναι 2,5 ετών τώρα! Έχει απίστευτη ενέργεια. Τρέχω, την κυνηγάω και δεν προλαβαίνω. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση, σκαρφάλωμα και τέτοια πράγματα. Όχι να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και να παίζει με πλαστελίνη».

https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip/
evgenia-dimitropoulou-kori-(3).jpg

Instagram / evgeniadimitropoulou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved