Μια μαμά αποδεικνύει γιατί δεν μπορεί να εμπιστευτεί το νήπιο της- Παρόλο που είναι ήσυχο

Με ένα βίντεο στο Tik Tok, το οποίο δικαίως έγινε viral.

Μια μαμά αποδεικνύει γιατί δεν μπορεί να εμπιστευτεί το νήπιο της- Παρόλο που είναι ήσυχο
Bigstock

Το viral βίντεο αυτής της μαμάς για το τι συμβαίνει όταν νομίζετε ότι τα παιδιά είναι αγγελάκια και παίζουν όμορφα και ήσυχα, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε να αγοράσετε εκείνο το σετ μαρκαδόρων . Αυτό το ρητό που δεν πρέπει ποτέ να εμπιστευτείτε είναι «Τι μπορεί να γίνει; Αφού το παιδί μου είναι τρομερά ήσυχο!»

Μια μαμά αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο, αφού είχε ξυπνήσει στις 5:30 π.μ., ενώ η κόρη της φαινομενικά έπαιζε γλυκά και ήσυχα μόνη. Όταν ξύπνησε, αντίκρυσε έναν μικρό Τζάκσον Πόλοκ να έχει ζωγραφίσει κάθε πιθανή σπιθαμή του καναπέ, τους τοίχους αλλά και τις πόρτες.

https://www.instagram.com/reel/C3_Tb_-M6ci/

Η μαμά έτρεξε στο κοντινότερο εμπορικό και πήρε ένα καθαριστικό το οποίο κόστισε 100 ευρώ ! Αυτό το βίντεο έγινε κατά λάθος μια λαμπερή διαφήμιση για το συγκεκριμένο καθαριστικό, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το αποτέλεσμα.

«Το δίχρονο παιδί μας πάντα ρίχνει κάτω φαγητό , νερό χυμούς και γενικά ό,τι βρει στο δρόμο του. Σαν να σκέφτεται «Χμμ ας δημιουργήσω ένα χάος, πέρασε αρκετή ώρα» , σχολίασε μια μαμά.

https://www.instagram.com/reel/C4BmiWiLHPH/

Στο τέλος του βίντεο , η μαμά αναρωτιέται: «Αξίζουν 100 ευρώ για έναν υπνάκο 60 λεπτών;» και απαντά: «Ναι! Ναι αξίζουν!»

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved