Είναι 32 εβδομάδων έγκυος και κάνει μπάνιο με πάγο (vid)

Η μαμά που κάνει μπάνιο στον πάγο.

Μαργαρίτα Νικολάου
Είναι 32 εβδομάδων έγκυος και κάνει μπάνιο με πάγο (vid)

instagram screenshot @itskyajeub

Αν είστε λάτρεις του TikTok και του Instagram και παρακολουθείτε λογαριασμούς διάφορων μαμάδων στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα θα έχετε πέσει επάνω σε ένα από τα βιντεάκια της Kya Jueb. Της μαμάς που ακολουθούν πάνω από 365.000 χρήστες και καθημερινά κάνει μπάνιο σε παγωμένο νερό.

Για την ακρίβεια, γεμίζει μπανιέρες ή ψυγεία με νερό και τα αφήνει έξω από το σπίτι της μέχρι να τα παγώσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Σε όλα της τα βίντεο, όπως θα δείτε και παρακάτω, σπάει με ένα βαράκι τον πάγο ώστε να καταφέρει να μπει μέσα.

https://www.instagram.com/reel/C12PJN_OjYc/

Από το πλευρό της δεν λείπει ποτέ και η μικρή της κόρη, Hermione ή ο γιος της, Damon. Στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως «κακή μαμά» από διάφορους χρήστες του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/reel/C2Yl0TWMYv4/

«Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για τα παιδιά μου, είναι να τους δίνω το σωστό παράδειγμα, συμπεριλαμβάνοντάς τα στην καθημερινή μου ρουτίνα δείχνοντάς τους αυτοπεποίθηση και κουράγιο!», είχε αναφέρει στο παρελθόν και πριν μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Συνεχίζει το μπάνιο στον πάγο ακόμη και στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/reel/C3gSs6_vFwB/

Η Kya Jueb από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος για 3η φορά δεν σταμάτησε να βυθίζεται στο κρύο νερό.

https://www.instagram.com/reel/Cz6pl_rus2a/

Κολοστομία

Ίσως να αναρωτιέστε τι είναι αυτό το επίθεμα που έχει στην κοιλιά της. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, έχει υποβληθεί σε κολοστομία. Μια χειρουργική επέμβαση που κρίνεται απαραίτητη όταν υπάρχει δυσκολία στην αποβολή των κοπράνων μέσω της φυσιολογικής οδού.

https://www.instagram.com/p/Cw_BAdjOtp8/

Τα οφέλη του κρύου μπάνιου

Το μπάνιο με παγωμένο νερό, γνωστό και ως κρυοθεραπεία, μπορεί να προσφέρει μια σειρά από οφέλη, όπως ανακούφιση από τους πόνους των μυών, μείωση της θερμοκρασίας του σώματος, καλύτερο ύπνο και λιγότερη φλεγμονή, σύμφωνα με την κλινική του Κλίβελαντ.

Επιτρέπεται τα παιδιά να κάνουν μπάνιο με πάγο;

Για τα μικρά παιδιά, η κρυοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με προσοχή και υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα. Συνήθως, η κρυοθεραπεία σε μικρά παιδιά μπορεί να γίνει με μέτριες μορφές, όπως χρήση παγοκύστεων ή απλά με κρύο νερό, για σύντομα χρονικά διαστήματα.

Αυτό θα δείτε ότι κάνει και αυτή η μαμά στα βίντεο που δημοσιεύει. Τα μικρά παιδιά της δεν κάνουν μπάνιο με πάγο αλλά αλλά απλά με κρύο νερό.

https://www.instagram.com/reel/C0s0pk-stJT/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved