Πώς το Tik Tok βοήθησε να βρει το παιδί της που χάθηκε σε δημόσιο χώρο

Οι περισσότεροι γονείς δεν περνούν την παιδική ηλικία των παιδιών τους χωρίς τουλάχιστον μία ιστορία τρόμου για την απώλειά τους σε δημόσιο χώρο.

Πώς το Tik Tok βοήθησε να βρει το παιδί της που χάθηκε σε δημόσιο χώρο

Η Krista Piper Gundry (@krista.piper) μοιράστηκε την ιστορία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok , αναφέροντας πώς έχασε για λίγο τα ίχνη της τρίχρονης κόρης της . Γρήγορα θυμήθηκε ένα viral TikTok hack που είχε δει και απευθυνόταν σε γονείς που χάνουν τα παιδιά τους από τα μάτια τους σε δημόσιο χώρο.

«Ήταν μια μαμά που είχε χάσει το παιδί της , νομίζω, σ' ένα σουπερμάκετ», εξηγεί. «Και αντί να φωνάξει το όνομα του παιδιού, φώναξε τι φορούσε και μπόρεσε να βρει το παιδί της πολύ πιο γρήγορα. Αυτό έκανα κι εγώ».

Το φυσικό ένστικτο είναι να φωνάξουμε το όνομα του παιδιού μας και δεν είναι απαραίτητα λάθος.

«Σταμάτησα να φωνάζω το όνομά της και άρχισα να φωνάζω «κορίτσι ροζ πουκάμισο, ροζ πουκάμισο Minnie Mouse και τότε ήταν που άρχισα να φωνάζω με περισσότερη δύναμη και είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι σίγουρα νόμιζαν ότι ήμουν τρελή».

Έτσι, οι άνθρωποι που ήταν τριγύρω κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν μια μαμά που χρειαζόταν βοήθεια.

Ξαφνικά μια άλλη μαμά με ρώτησε: «Είπατε κοριτσάκι με ροζ πουκάμισο Minnie Mouse;» και είπα «ναι» και μου έδειξε την κόρη μου.

Υπολογίζεται ότι 2.300 παιδιά εξαφανίζονται κάθε μέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Child Find of America. Και ενώ τα παιδιά μπορεί να εξαφανιστούν για πολλούς λόγους, μας ηρεμεί κάπως το να ξέρουμε ότι έχουμε αυτό το «κόλπο» στο τσεπάκι μας για εκείνες τις στιγμές που μπορεί να ξεφύγουν της προσοχής μας σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved