Πώς μία μαμά ξέρει πού βρίσκεται η κόρη της σε πραγματικό χρόνο

Η απάντηση; Με την χρήση της τεχνολογίας .

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Πώς μία μαμά ξέρει πού βρίσκεται η κόρη της σε πραγματικό χρόνο
Bigstock

Τα νήπια είναι γνωστό ότι δύσκολα θα καθίσουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που καθιστά την παρακολούθηση τους όχι τόσο εύκολη.

Η Brooke King, μαμά της μικρής Kella, ανέφερε στο «Good Morning America» ότι τα AirTag είναι ο τέλειος τρόπος για να γνωρίζει πού βρίσκεται η κόρη της ανά πάσα στιγμή. Προτού κρίνετε, θυμηθείτε ότι τα νήπια είναι πιο έξυπνα και πιο γρήγορα από ό,τι φαίνονται.

«Πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να τρέχει γρήγορα πίσω της… Δεν ήθελα να της μάθω ότι αν έτρεχε, απλά θα έτρεχα πίσω της και ήταν εντάξει να συνεχίσω αυτή τη συμπεριφορά», εξηγεί ο Brooke .

Αντίθετα, βάζει στην κόρη της αυτό το νέο εργαλείο της τεχνολογίας ως βραχιόλι και με αυτόν τον τρόπο, αν χωριστούν για οποιονδήποτε λόγο ενώ είναι έξω, η King παρακολουθεί πού βρίσκεται η Kella ενεργοποιώντας την εφαρμογή που έχει στο κινητό της. Έτσι, αμέσως ανακαλύπτει την τοποθεσία της μικρής της σε πραγματικό χρόνο.

«Με βοηθάει να νιώθω πως έχω τον έλεγχο της κατάστασης. Ως γονιός, η κορυφαία προτεραιότητά μου είναι η ασφάλειά της αλλά και η ικανότητά της να έχει κάποια ανεξαρτησία», είπε.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την αντίστοιχη τεχνολογία για διάφορους λόγους όπως για να παρακολουθούν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο ή για να θυμούνται πού πάρκαραν το αυτοκίνητό τους.

Η εταιρεία ανέφερε πως η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται τεχνικά για την παρακολούθηση αντικειμένων και όχι ανθρώπων αν και φαίνεται ένας εύχρηστος και προσιτός τρόπος για να δούμε πού βρίσκονται τα μικρά παιδιά μας αντί να τους δίνουμε ένα κινητό τηλέφωνο.

«Εάν έχετε μικρά παιδιά που μπορεί να πηγαίνουν μόνα τους στο σχολείο για πρώτη φορά ή πηγαίνουν σε δραστηριότητες μετά το σχολείο και θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Οι γονείς έχουν πολλές ανησυχίες για την ασφάλεια των μικρών τους στη σημερινή εποχή.» τόνισε η ειδικός Ericka Souter στο GMA.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved