Ανίτα Μπραντ: Δάκρυσε βλέποντας τον μεγάλο της γιο στην πισίνα – Το σχόλιο και η ανάρτηση

Γιατί συγκινήθηκε η Ανίτα Μπραντ βλέποντας τον Χρηστάκο να κολυμπάει.

 

Ανίτα Μπραντ: Δάκρυσε βλέποντας τον μεγάλο της γιο στην πισίνα – Το σχόλιο και η ανάρτηση

Η Ανίτα Μπραντ είναι μια εργαζόμενη μητέρα δύο μικρών παιδιών.

O ελεύθερος χρόνος της πλέον είναι περιορισμένος γι΄αυτό και είναι σημαντική η βοήθεια που έχει από τον σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο.

Ο γνωστός φωτογράφος συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των αγοριών όπερ σημαίνει ότι τα φροντίζει όταν η μαμά Ανίτα πρέπει να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους ή να απουσιάζει επίσης για δουλειά.

anita-brant-paidia.jpg

Άλλες πάλι φορές πηγαίνουν και οι τέσσερις τους στις δραστηριότητες των παιδιών.

xaris-xristopoulos-me-gio.jpg

Ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του, Χρήστο.

Για παράδειγμα, ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αναλάβει να συμμετέχει στα μαθήματα baby swimming του Χρήστου, ο οποίος φέτος θα κολυμπάει στη θάλασσα πια μόνος του με το μακαρόνι.

Η Ανίτα Μπραντ βλέποντας τον γιο της μέσα στην πισίνα να κολυμπά παρέα με τον μπαμπά του, δάκρυσε. Στην ανάρτηση που έκανε, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με δακρυσμένα μάτια, παρακολουθούσα τον Χρηστάκο να κολυμπάει πια μόνο του λες κι έκανε τα πρώτα του βήματα»

anita-mprant-gios.jpg

Δεν ήταν όμως η μοναδική ανάρτηση στον λογαριασμό της. Δημοσίευσε σε insta story τον μικρό Νικόλα με το λουλουδένιο μαγιουδάκι του, έτοιμος κι αυτός για κολύμπι.

anita-mprant-gios1.jpg

« …Και μετά αυτό το γλυκό κρουασανάκι με το φοβερό το λουλουδάτο μαγιό ου. Μην σας ξεγελάει το μέγεθος είναι γρήγορος σαν αστραπή», σχολίασε εκ νέου η μαμά Ανίτα.

Η πατρότητα

Ο φωτογράφος έχει έρωτα με τους γιους του κι όπως είχε πει παλιότερα στην εκπομπή «Breakfast@ Star»: «Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλασματάκια στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο».

https://www.instagram.com/p/Ctn9WEmtTXw/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved