Χριστόπουλος – Μπραντ: Διακοπές με τα Χριστοπουλάκια στο αυτοκινούμενο «σπίτι» τους

Στιγμιότυπα από τις διακοπές τους εκτός Αθηνών δημοσίευσε και ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ.

Χριστόπουλος – Μπραντ: Διακοπές με τα Χριστοπουλάκια στο αυτοκινούμενο «σπίτι» τους

H Ανίτα Μπραντ  με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Εκτός Αθηνών έφυγαν για λίγες μέρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Μαζί τους και τα δύο τους παιδιά, Χρήστος και Νικόλας, τα «Χριστοπουλάκια», όπως τα αποκαλούν χαϊδευτικά. Το ζευγάρι δεν επέλεξε κάποιον κλασικό χριστουγεννιάτικο προορισμό ή ένα γραφικό χωριό, αλλά τη φύση. Έμειναν μάλιστα στο αυτοκινούμενο «σπίτι» τους μέσα από το οποίο ο Χάρης Χριστόπουλος δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C1hnNzSif8j/

Ο φωτογράφος είχε μιλήσει για τα ταξίδια τους με το συγκεκριμένο μέσο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και την Όλγα Λαφαζάνη λέγοντας ότι όταν το χρησιμοποιεί με την οικογένειά τους νιώθει «ελευθερία και ανεμελιά».

Μάλιστα, τότε δεν δίστασε να κάνει και μία ξενάγηση στο εσωτερικό του αυτοκινούμενου, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Περιλαμβάνει μία τραπεζαρία για 6 άτομα, κουζίνα, αποθηκευτικούς χώρους, κρεβάτι, μπάνιο, τη δική του παροχή ρεύματος και θέρμανση με καλοριφέρ για να μπορούν να ταξιδεύουν και τον χειμώνα όπως έκαναν σε αυτήν την περίπτωση.

Το αυτοκινούμενο «σπίτι» φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ. H make up artist και επιχειρηματίας, φωτογράφισε τη λίμνη και το όμορφο σκηνικό γύρω από αυτή, αλλά και τα γαϊδουράκια τα οποία όπως είπε χιουμοριστικά ήθελαν να γυρίσουν μαζί τους σπίτι.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved