Ανίτα Μπραντ: Η φωτογραφία με τον μικρό Νικόλα και το βίντεο από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ανίτα Μπραντ, ενώ ο μικρός Νικόλας είχε την ονομαστική του γιορτή.

Ανίτα Μπραντ: Η φωτογραφία με τον μικρό Νικόλα και το βίντεο από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα γιορτής για την οικογένεια του Χάρη Χριστόπουλο. Η Ανίτα Μπραντ είχε τα γενέθλιά της και παράλληλα ο μικρός τους γιος, Νικόλας, είχε την ονομαστική του γιορτή. Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε σε Instagram Story μία φωτογραφία μαμάς και γιου.

«Γενέθλια και ονομαστική εορτή για τα αστέρια της ζωής μου» έγραψε.

anita-mprant-mikros-nikolas.jpg

Εκτός από το story δημοσίευσε και μία φωτογραφία δική του με την Ανίτα Μπραντ, την οποία συνόδευσε με ένα πιο τρυφερό μήνυμα: «Μαζί σου στον δρόμο της ζωή… Σ’ ευχαριστώ καρδιά μου».

https://www.instagram.com/p/C0hWFhOCvI_/

Η Ανίτα Μπραντ έκανε κι εκείνη στο προφίλ της μία ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά της. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο από τα περσινά της γενέθλια, όταν διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κανείς βέβαια τοτε, πέρα από τους στενούς τους φίλους και συγγενείς, δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Ο γνωστός φωτογράφος, της έκανε τότε μία έκπληξη στη δώρα όπου της πήγε δύο τσάντες με δώρα:

«Ίδια μέρα πέρυσι στα γενέθλια 🎂 μου, που ήμουν κοντά στους έξι μήνες έγκυος με το Νικόλα μας που γιορτάζει μαζί μου σήμερα, πλέον στην αγκαλιά μου 🤰🏻🥰

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις αμέτρητες ευχές σας»

https://www.instagram.com/reel/C0hgK85t73m/

Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τον Απρίλη του 2023. Όσο για το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είχαν δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day:

«Ο junior είναι ο Νικόλας μας. Είναι το όνομα του μπαμπά της Άννας. Τα παιδιά θα τα βαφτίσουμε 5-6, για να βιώσουν το μυστήριο και για να συμμετέχουν και να το χαρούν. Έχουμε δυο διαφορετικά μυστήρια που θα γίνουν. Το ένα σε νησί, το άλλο στην ενδοχώρα, σε κορυφή»

https://www.instagram.com/p/CvQH6DnN_Gq/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved