Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού της γιου

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού της γιου

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μαμά Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες με αφορμή τα πέμπτα γεννέθλια του μικρότερου της γιου, Κίμωνα.

Η Κατερίνα είναι μαμά και του Μάξιμου ο οποίος στις 3 Μαΐου θα κλείσει τα 11.

Η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε ως story ήταν η διώροφη τούρτα του μικρού Κίμωνα, ο οποίος από ό,τι φαίνεται είναι μεγάλος φαν των μικρών αυτοκινήτων Hot Wheels!

Η ταλαντούχα μαμά έγραψε: «Κιμωνάκι μου να ζήσεις, να είσαι χαρούμενο, υγιές και τυχερό.» Ευχήθηκε όλα όσα θέλει ένας γονιός για το παιδί του με τρόπο απλό και λιττό.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μετρά σχεδόν 340 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, αποθανάτισε σε δεύτερη φάση τον εορτάζοντα γιο της στην μικρή του μπλε μπανιέρα, πάντα παρέα με μία πίστα από αυτοκινητάκια και εκείνη να γράφει χαριτολογώντας «Birthday boy taking his bath💎😂»

kimonas-genethlia.jpg

Η σχέση της με τους γιους της

Η ίδια έχει μοιραστεί αρκετές φορές, σε συνεντεύξεις, πράγματα που αφορούν στην σχέση με τους γιους της αλλά και για τον χρόνο που περνούν παρέα.

«Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved