Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα φώτο με τον μικρό γιο της που αξίζει να δεις

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα φώτο με τον μικρό γιο της που αξίζει να δεις

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη η χρονιά που διανύουμε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μπορεί το lockdown να συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, ωστόσο, για την ηθοποιό η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δημιουργική από επαγγελματικής πλευράς.

Τα θέατρα παραμένουν κλειστά, ωστόσο η ηθοποιός έχει τα γυρίσματα για τα την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, θα τη βλέπουμε και στο «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια. Παρουσιάστρια του σόου μεταμφιέσεων είναι για ακόμα μία χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου.

Λογικό λοιπόν να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι και όταν επιστρέφει να την περιμένουν πώς και πώς οι γιοι της.Και εκείνη τους αφιερώνει απλόχερα τον χρόνο της για παιχνίδια και πολλές αγκαλιές. Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους followers της πριν μερικές ώρες. Εχει στην αγκαλιά της τον μικρό Κίμωνα που δείχνει να έχει αποκοιμηθεί.Είναι μια πολύ τρυφερή στιγμή με την Κατερίνα Παπουτσάκη να σχολιάζει: «Μαζί».

katerina papoutsaki

Παρότι το τελευταίο διάστημα έχουν αραιώσει οι αναρτήσεις με τα παιδιά της, στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις πιο πρόσφατες που βρήκαμε στο λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved