Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος πήγε βόλτα τον αδελφό του με το καρότσι

Πώς να μην νιώθει ευτυχισμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος πήγε βόλτα τον αδελφό του με το καρότσι

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί την περίοδο αυτή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τους γιους της.

Με κάθε ευκαιρία βγαίνουν έξω βόλτα για να παίξουν και να εκτονωθούν. Ουκ ολίγες φορές έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τα παιδιά της εν ώρα παιχνιδιού στο σπίτι ή εκτός ή από βόλτες τους στο κέντρο, σε πάρκα ή σε παιδικές χαρές.

Τις προάλλες η Κατερίνα Παπουτσάκη απαθανάτισε τον γιο της Μάξιμο να κρατά το καρότσι του Κίμωνα καθώς πήγαιναν βόλτα. Ως μεγάλος αδελφός είπε να πάει μια βόλτα τον αδελφό του.


https://www.instagram.com/p/CG2de2FAP2W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Maximum love ??», ήταν το σχόλιό της και τα likes ήταν χιλιάδες.

Η ίδια μιλώντας χθες στην εκπομπή The 2NightShow είπε ότι ο Μάξιμος είναι ένας ώριμος άνθρωπος, ένας ωραίος τύπος και πειθαρχεί εύκολα στους κανόνες. Ξυπνάει το πρωί στις 7 π.μ .για το σχολείο ενώ ο μικρός μένειο σπίτι. Όσο για την καθημερινότητά της, την περιέγραψε ως έναν αγώνα, γι΄αυτό και προσπαθεί να επιβάλλει ένα πρόγραμμα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις γιαγιάδες των παιδιών της, οι οποίες όπως είπε « μας έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, τώρα όμως κρατάμε τις αποστάσεις λόγω κορονοϊού και μας λείπουν».

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί την περίοδο αυτή στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια», μαζί με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ηθοποιό σε καθημερινές στιγμές με τους γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved