Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας μαγειρεύει φορώντας τη Hulk στολή του

Απολαυστικά στιγμιότυπα με τον μικρό της γιο μοιράστηκε για ακόμα μία φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας μαγειρεύει φορώντας τη Hulk στολή του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους γιους της από την καθημερινότητά τους εντός και εκτός σπιτιού. Τα δύο αγόρια αγαπούν τη μουσική, τα παιχνίδια, τα ζώα. Ο Μάξιμος παίζει πιάνο και έχει αδυναμία στην γάτα τους με την οποία κοιμάται και διαβάζει παρέα.

maksimos-gata-diavasma.jpeg

Instagram / katerina_papoutsaki

Ο Κίμωνας από την άλλη έχει αδυναμία στην Hulk στολή του. Την φοράει σε κάθε εποχή και περίσταση όπως τότε που πήγε βόλτα με τη μαμά του στην εξοχή.

katerina-papoutsaki-gioi-savvatokuyriako-(9).jpg

Την ξαναφόρεσε πρόσφατα, αυτή τη φορά για να μαγειρέψει. Το αγοράκι φτιάχνει κέικ και η Κατερίνα Παπουτσάκη τον απαθανάτισε την ώρα που ανακάτευε τα υλικά της συνταγής στο μπολ. Ιδού.

katerina-papoutsaki-gios-hulk.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τα μπαλόνια της στο σπίτι αλλά και στιγμιότυπα από το πάρτι της.

«Αυτό είναι που λέμε …. χαρούμενα γενέθλια βρε παιδί μου 💜

Να είμαστε υγιείς, να μεγαλώνουμε ελεύθεροι και ελεύθερα 🤟🏽

Νιώθω άπειρα τυχερή για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, για τα παιδιά μου τα υπέροχα και για τους γονείς μου που τόσο με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη 🌸

Βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά για τα συναρπαστικά πράγματα που έρχονται ⭐️

Στέλνω αγάπη και σφιχτές αγκαλιές σε όλους σας ❤️»

https://www.instagram.com/p/C2lHddeI9Z9/

Η ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι με τους γιους της και επαγγελματικά διανύει μία δημιουργική περίοδο. Τον Ιανουάριο τελείωσαν οι παραστάσεις του «Ευαγγελισμού» στο Εθνικό Θέατρο όπου συμμετείχε και οσονούπω ξεκινάει τις εμφανίσεις της στη Σφίγγα όπου έχει κλείσει μία σειρά από λάιβ.

https://www.instagram.com/reel/C2e-dMHI4F-/

Οι δύο γιοι της παραμένουν πρώτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά της και όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της πάντα βρίσκει τον τρόπο να περνάει χρόνο μαζί τους. Στην εκπομπή «Ελένη» όταν είχε βρεθεί καλεσμένη είχε πει:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved