Κατερίνα Παπουτσάκη: Η selfie με τον μικρό της γιο είναι το κάτι άλλο

Φωτογραφίζεται με το μικρό της ...τιγράκι.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η selfie με τον μικρό της γιο είναι το κάτι άλλο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους followers της μια πολύ αγαπησιάρικη στιγμή με τον μικρό της γιο, Κίμωνα.

Έβγαλαν μαζί μια αυθόρμητη selfie και η όμορφη ηθοποιός τη δημοσίευσε σε insta story. Μάλιστα ακολουθώντας την πάγια τακτική της να προστατεύει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κάλυψε το προσωπάκι του Κίμωνα με μια φατσούλα – τιγράκι!

papoutsaki

Για την ηθοποιό, που την απολαμβάνουμε την περίοδο αυτή στην τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, είναι πολύ σημαντικό που περνά χρόνο με τα παιδιά της και τα μεγαλώνει η ίδια.

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό μέλημα να είμαι εκεί για τα παιδιά και να προσπαθώ να βρίσκω το χρόνο, σε βάρος του ύπνου μου, της ξεκούρασης και της δικής μου διασκέδασης», είχε πει μιλώντας στο Λοιπόν.

Αισθάνεται μάλιστα πολύ τυχερή που της έχει δοθεί η η ευκαιρία να γίνει μητέρα και μάλιστα για δεύτερη φορά, καθώς όπως τόνισε, δεν είναι καθόλου εύκολο στις μέρες μας.«Η δουλειά μου είναι το μεράκι μου, αλλά το θεμελιώδες στη ζωή είναι τα παιδιά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε το 2020 τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, στη Δονούσα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Δείτε φωτογραφίες των δύο αγοριών στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved