Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα εντυπωσιακά γενέθλια της κόρης της και η τούρτα υπερθέαμα

Η Ισαβέλλα πέρασε υπέροχα στο cinema party των γενεθλίων της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα εντυπωσιακά γενέθλια της κόρης της και η τούρτα υπερθέαμα

Η μεγάλη κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είχε γενέθλια και τα γιόρτασε χθες μαζί τους φίλους και τις φίλες της μ’ένα cinema party.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με την τούρτα.

elianoula-parti-genethlion-isavellas-7.jpg

Τα γενέθλια της Ισαβέλλας

Η πρωτότοκη κόρη της γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου. Ανήμερα των γενεθλίων λοιπόν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν όταν η Ισαβέλλα ήταν μωρό και έγραψε: «Ένατα γενέθλια Ισαβέλλας ή αλλιώς 3.285 μέρες ευγνωμοσύνης #birthdaygirl #myisabella».

https://www.instagram.com/p/C4EMdjDN-Pu/

Και χθες ήταν η μεγάλη μέρα, η μέρα του πάρτι. Τα 30 παιδάκια απόλαυσαν την ταινία, έφαγαν τούρτα και έπαιξαν με την ψυχή τους.

elianoula-parti-genethlion-isavellas-(2).jpg

«Η πίστα «παιδικό πάρτι» δυσκολεύει όσο μεγαλώνουν, διότι βαριούνται τους κλασικούς παιδότοπους και ψάχνουν να προσφέρουν στους φίλους τους εμπειρίες που αγαπούν.

Αν σκεφτεί κανείς πόσο τρελαίνεται η Ισαβέλλα τις ταινίες, εξηγείται γιατί διάλεξε να κάνει τα ένατα γενέθλιά της στην πιο κουλ παιδική αίθουσα σινεμά της πόλης 🍿🎬 Εννοείται έσβησε τούρτα υπερθέαμα …

Αν ψάχνεις ιδέες για πρωτότυπο παιδικό πάρτι, συστήνω cinema party ανεπιφύλακτα».

Πάρτε κι εσείς μια γεύση από το πάρτι της Ισαβέλλας στη gallery που ακολουθεί και γιατί όχι, οργανώστε κάτι αντίστοιχο για το παιδί σας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved