Οργανώστε το ομορφότερο παιδικό πάρτι θέμα το Home Cinema!

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα πρωτότυπα πάρτι έχουν την τιμητική τους. Τι καλύτερο λοιπόν για τα παιδιά σας ένα θεματικό πάρτι σινεμά, όπου θα μπορούν να δουν με τους φίλους τους μια αγαπημένη τους ταινία.

Οργανώστε το ομορφότερο παιδικό πάρτι θέμα το Home Cinema!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Οι ταινίες που έχετε να επιλέξετε μέσα από τα κανάλια Novacinema πολλές. «Η Λαίδη και ο Αλήτης» , «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» , «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», «Bambi» και πολλά άλλα ακόμη υπέροχα animations, όπως «Πινόκιο», «Πίτερ Παν», «Το βιβλίο της Ζούγκλας», «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους.

Επιλέξτε λοιπόν την αγαπημένη σας ταινία και κρατήστε τη ως το κεντρικό σας θέμα. Αν για παράδειγμα η ταινία που το μικρό σας επέλεξε είναι «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», φτιάξτε μια τούρτα με βούλες ή την Κρουέλα Ντε Βιλ και τα σκυλάκια, διακοσμήστε το σπίτι διακοσμητικά που θα παραπέμπουν σε βραδιά σινεμά ή την ταινία που επιλέξατε και φτιάξτε διάφορα μπολ με σπιτικό ποπκορν. Μετακινήστε το τραπεζάκι του σαλονιού σας και τοποθετήστε πολλά μαξιλάρια στο πάτωμα ώστε τα παιδιά να κάθονται αναπαυτικά και αφήστε τα να διασκεδάσουν.

Αν για κάποιο λόγο η ταινία που έχει επιλέξει το παιδί σας δεν παίζει τη μέρα που θέλετε να κάνετε τα γενέθλια, δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να γράψετε την ταινία και να τη δείτε όποτε εσείς θέλετε. Με αυτό τον τρόπο δεν σας δεσμεύει η μέρα που θα προβληθεί από τη Nova, αφήνοντάς σας το περιθώριο να οργανώσετε τα γενέθλια όποτε εσείς θέλετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved