Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Για σκι με τις κόρες της - Το φωτογραφικό άλμπουμ της Κυριακής τους

Μια μέρα στο χιόνι πέρασαν μαμά και κόρες.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Για σκι με τις κόρες της - Το φωτογραφικό άλμπουμ της Κυριακής τους

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει με τις κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτώρια.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, όταν δεν εργάζεται περνά χρόνο με τα κορίτσια της και φροντίζει να κάνει και γρήγορες μικρές αποδράσεις μαζί τους. Το ίδιο έκανε και το Σαββατοκύριακο. Ταξίδεψε μέχρι τον Παρνασσό και οι κόρες της είχαν την ευκαιρία να κάνουν σκι και να παίξουν με το χιόνι.

Η περήφανη μαμά απαθανάτισε τα δύο κορίτσια της να περνούν όμορφες στιγμές μαζί με φίλους τους. Κάτι που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επιδιώκει, μιας και δεν είναι από τις μαμάδες που κρατά τα κορίτσια στην πόλη. Κάθε φορά που τις δίνεται η ευκαιρία, βρίσκεται στη φύση με την Ισαβέλλα και την Βικτώρια.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε παιδιά της πόλης γιατί δεν βρίσκονται συνεχώς κοντά στη φύση (και μεγαλώνουν κυρίως μέσα στο τσιμέντο). Όπως φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδί που μεγαλώνει στη φύση -έπειτα από μια επίσκεψη στην μεγάλη πόλη- γιατί στον δικό του τόπο δεν έχει τόσα θέατρα, σινεμά, εκπαιδευτικά μουσεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια, αθλητικά κέντρα, παιδότοπους κλπ. Το βρήκα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πούμε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και δεν χρειάζεται κιόλας”, χωρίς να “υποτιμήσω” το μέρος που δεν ζουν για να νιώσουν καλύτερα για το δικό τους περιβάλλον, χωρίς να προσπαθήσω να τις πείσω πως πρέπει σώνει και ντε να νιώθουν τυχερές για όσα έχουν. Ο κάθε γονιός κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ανάλογα με τις δυνατότητές του, τις προσλαμβάνουσες του και τα εφόδιά του», είχε γράψει στο παρελθόν σε ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved