Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε κάτι που πολλοί γονείς κάνουν με τα παιδιά τους

Μια με δύο φορές το χρόνο αυτή η «δουλίτσα» αν έχεις παιδιά πρέπει να γίνει.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε κάτι που πολλοί γονείς κάνουν με τα παιδιά τους

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια περήφανη μητέρα και δεν το κρύβει.

Συχνά κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά με τις κόρες της και δείχνει τα εύκολα και τα δύσκολα της μητρότητας. Αν είσαι δε μαμά με δύο παιδιά που έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους, ο λογαριασμός της στο Instagram θα πρέπει να γίνει ένας από τους αγαπημένους σου.

Πριν μερικές ώρες έκανε μια από αυτές τις μαμαδίστικες αναρτήσεις, δείχνοντας τι αποφάσισε να κάνει με τις κόρες της. Μια «δουλίτσα» που κάνουν όλοι οι γονείς κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο και αυτό γιατί δεν θέλουν εντάσεις και γκρίνια, κάποιο απόγευμα που θέλουν να πιούν με ηρεμία τον καφέ τους όσο τα παιδιά ζωγραφίζουν.

Ποια είναι αυτό που πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε -αν μας ρωτάτε- δύο φορές μέσα στον χρόνο; Το ξεσκαρτάρισμα των μαρκαδόρων.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη απαθανάτισε τα δύο κορίτσια της να έχουν απλώσει τους -όχι και λίγους- μαρκαδόρους τους και να δοκιμάζουν σε ένα χαρτί ποιος γράφει και ποιος όχι.

Αφού έδειξε τους πολλούς μαρκαδόρους των παιδιών της, ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε πότε κάνουν εκείνοι το ξεσκαρτάρισμα των μαρκαδόρων.

markadoroi-eliana-xrisikopoulou-(4).jpg

Όπως βλέπετε και εσείς οι απόψεις διίστανται μιας και το 29% καθαρίζει τους μαρκαδόρους κάθε εβδομάδα, το 25% κάθε μήνα, ακόμη ένα 25% κάθε εξάμηνο και υπάρχει και ένα ποσοστό 21% που δεν το κάνει ποτέ. Σε αυτό το 21% θα πούμε ένα μπράβο. Μάλλον τα παιδιά τους δεν γκρινιάζουν αν δεν γράφει το αγαπημένο τους χρώμα και δεν σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι.

Αφού ολοκλήρωσαν τη δουλίτσα τους, μαμά και κόρες τακτοποίησαν τους μαρκαδόρους ανά χρώμα και τους έβαλαν στη θέση τους, με την Ελιάνα να αναρωτιέται φυσικά, πότε θα ανακατευτούν ξανά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved