Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της είχαν γενέθλια – Οι υπέροχες τούρτες και τα ξεχωριστά πάρτι

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τα πάρτι γενεθλίων των κοριτσιών τους. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της είχαν γενέθλια – Οι υπέροχες τούρτες και τα ξεχωριστά πάρτι
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κρατά την τούρτα γενεθλίων της Βικτώριας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου γιόρτασε τα γενέθλια των κοριτσιών της με δύο διαφορετικά πάρτι.

Μεγαλώνουν βλέπετε και η κάθε μία θέλει το δικό της πάρτι γενεθλίων καθώς πέρα από τους ξεχωριστούς φίλους έχουν και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Ήδη από πέρυσι η γνωστή παρουσιάστρια είχε οργανώσει δύο πάρτι, ένα για κάθε κόρη της, με τις επίσης ξεχωριστές, ιδιαίτερες τούρτες.

eliana-xrisikopoulou-genethlia-koritsion-tis-1.jpg

Τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας

Φέτος, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας έγιναν υπό την σκιά του τραγικού δυστυχήματος επηρεάζοντας την ψυχολογία των μεγάλων κυρίως κι όχι τόσο των μικρών παιδιών που περιμένουν με ανυπομονησία ένα τέτοιο γεγονός.

«....και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.
Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες (...) που ξέρουν από μονόκερους και ξέρουν κι από Bluey (η καλύτερη παιδική σειρά κατά τη γνώμη μου, την παρακολουθούμε στην πλατφόρμα Disney+). Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, «τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Τα πάρτι και οι τούρτες

Η Ισαβέλλα έγινε 8 ετών και φέτος η τούρτα της ήταν μονόκερος.

Φόρεσε το αέρινο φόρεμά της με γεωμετρικά σχέδια και αστέρια και υποδέχτηκε τους φίλους της για να παίξουν μεταξύ άλλων και bowling.

Πάρτι έκανε φυσικά και η Βικτώρια που γιόρτασε τα 6 έξι της χρόνια σβήνοντας τούρτα εμπνευσμένη από την παιδική σειρά από Bluey. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά της, ήταν λιγότερες αλλά χαρακτηριστικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved