Κατερίνα Καραβάτου: Χουζούρι στο κρεβάτι για τον Αρίωνα πρωινιάτικα - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Δεν ήθελε να σηκωθεί το πρωί της Δευτέρας ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου με τίποτα.

Μια ταύτιση με τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου την είχαμε και εμείς. Τα παπλώματα το πρωί ΚΑΘΕ Δευτέρας είναι ασήκωτα. Πόσο μάλλον αν ο καιρός είναι καλός. Αυτό το «μερικά ακόμη λεπτά» δεν το λένε μόνο τα παιδιά μας, αλλά και εμείς - ας είμαστε ειλικρινείς.

Κάτι αντίστοιχο είπε και ο Αρίωνας στη μαμά του το πρωί της Δευτέρας που ήθελε να χουζουρέψει «λίγο ακόμη» στο κρεβάτι.

Φωτογραφία δημοσίευσε σε insta story η παρουσιάστρια του My Style Rocks στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που έδειχνε τον Αρίωνα να είναι ξαπλωμένος στο διπλό κρεβάτι της μαμάς και κουκουλωμένος με το πάπλωμα.

«Κάποιος δε θέλει να ξυπνήσει Δευτεριάτικα για σχολείο...», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου και ένα «σε νιώθω» πέρασε από το μυαλό μας.

Η Κατερίνα Καραβάτου όλο και πιο συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές με τον γιο της, Αρίωνα. Από τις πιο πρόσφατες τούτη εδώ που έδειξε πώς τη βλέπει ο Αρίωνας με τα δικά του μάτια. Ο γιος της σχεδίασε τη φιγούρα της με μια τεράστια καρδιά , πλαισιωμένη από άλλες μικρότερες.

«Φωτό 1: Η μαμά όπως την έχω στο μυαλό μου. Φωτό 2-3: Εγώ, που έχω πυρετό κι έχω και χτυπημένο δάχτυλο! Υπογραφή: # Αρίωνας (εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους!)»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved