Κατερίνα Καραβάτου: Έδειξε τα βαφτιστικά παπουτσάκια της που είχε φυλάξει η μητέρα της

Η συγκίνηση αλλά και η αμηχανία της παρουσιάστριας κοιτάζοντάς τα είναι μεγάλη.

Κατερίνα Καραβάτου: Έδειξε τα  βαφτιστικά παπουτσάκια της που είχε φυλάξει η μητέρα της

Οι περισσότεροι γονείς κρατούν τα βαφτιστικά ρούχα των παιδιών τους ως ανάμνηση μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας.

Άλλοι πάλι επιλέγουν μόνο τα λαδόπανα ή φυλάσσουν για ενθύμιο μερικά μόνο πράγματα από τη βάφτιση.

Η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου, επέλεξε τα βαφτιστικά παπουτσάκια της κόρης της.

Και η παρουσιάστρια χθες, αρκετά συγκινημένη αλλά και αμήχανη τα έδειξε ανεβάζοντας το ακόλουθο insta story: « Τα βαφτιστικά μου παπουτσάκια. Τα κρατούσε η μαμά μου τόσα (πάρα πολλά) χρόνια και τώρα στέκομαι αμήχανη και συγκινημένη μπροστά τους».

katerina-karavatou.jpg

Instagram / katerinakaravatou

H απώλεια της μητέρας της και η σχέση με τα παιδιά της

Για την Κατερίνα Καραβάτου η απώλεια της μητέρας της ήταν μια περίοδος πολύ δύσκολη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2Night Show «μετά και τον θάνατο της μητέρας μου έχω αισθανθεί τεράστια μοναξιά. Η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινά την ώρα που χάνει τη μητέρα του, όποια σχέση και αν έχει μαζί της. Αλήθεια είμαι μόνη. Έχω δίπλα μου πολλούς ανθρώπους να με αγαπούν και νιώθω τυχερή, αλλά το γεγονός πως δεν έχω τους γονείς μου με τάραξε πολύ. Νιώθω ευτυχής και ευγνώμων που έχω τα δυο μου παιδιά. Η ενσυναίσθηση της Αέλιας από τότε που γεννήθηκε, είναι αξιοπρόσεκτη και αξιοπερίεργη».

karavatou-sxoleio-paidia.jpg

Και πρόσθεσε: «Από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα είναι ότι θα ήθελα να προετοιμάσω τα παιδιά μου να γίνουν πιο δυνατά από μένα. Τους το λέω κιόλας. Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για τα πάντα, χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη. Τους λέω και εγώ και ο Κρατερός ότι οι γονείς τους μέχρι την τελευταία ρανίδα της δυναμής τους θα είναι εκεί για να τους φροντίζουν, να τους αγαπούν και να τους προσφέρουν. Αλλά θέλω τα παιδιά αυτά να είναι από μόνα τους αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Θέλω να είναι έτσι κι ας απομακρυνθούν από μένα πιο νωρίς, κι ας συγκρουστούμε περισσότερο. Δεν έχω την ανάγκη να κρέμονται από μένα».

katerina-karavatou-anartiseis-diakopes-(4).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved