Κατερίνα Καραβάτου: Ο μακρυμάλλης γιος της παίζει ποδόσφαιρο - Νέα στιγμιότυπα από το γήπεδο

Ο Αρίωνας λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Κατερίνα Καραβάτου: Ο μακρυμάλλης γιος της παίζει ποδόσφαιρο - Νέα στιγμιότυπα από το γήπεδο

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε αρκετές αναρτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μία από αυτές, αφορούσε τον γάτο της οικογένειας, τον Κορδόνη ο οποίος είχε χαθεί αλλά ευτυχώς βρέθηκε προς μεγάλη ανακούφιση της ίδιας και των παιδιών της.

Μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι κινητοποιήθηκαν διαδικτυακά και συνέβαλαν με τον τρόπο τους να επιστρέψει ο Κορδόνης στο σπίτι.

karavatou-gata.jpg

«Μόλις βρήκαμε τον Κορδόνη μας!!!! Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε παρά πολύ για τα ενδιαφέρον , τη συμπαράσταση, τις συμβουλές και την αγάπη!!! Μας τα προσφέρατε όλα απλόχερα!!! Είστε σπουδαίοι!!!!( Τώρα πια είναι στην αγκαλιά της Αέλιας κι όλα είναι τέλεια!!!», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της.

Ο Αρίωνας σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε όμως κι ορισμένα στιγμιότυπα με τον γιο της. Ο Αρίωνας είχε αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα του και η μαμά του τον απαθανάτισε στο γήπεδο σ διάφορες φάσεις.

Όπως θα δείτε, ο μικρός εξακολουθεί να έχει μακριά τα μαλλιά του και μάλιστα έχουν μεγαλώσει αρκετά από την τελευταία φορά που τον είχαμε δει σε ανάρτηση της μητέρας του.

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει μοιραστεί παρόμοια στιγμιότυπα του γιου της από προπόνηση, αγώνα ή παιχνίδια με τη μπάλα στο πλατό του My Style Rocks.

katerina-karavatou.jpg
karavatou-gios-(3).jpg

Επίσης, ο Αρίωνας ασχολείται και με τη μουσική και συγκεκριμένα κάνει μαθήματα κιθάρας με τη μητέρα του να νιώθει πολύ περήφανη για το αγόρι της.

katerinakaravatou-gios-resital-kitharas-(1).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved