Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογράφισε τον γιο της από την κερκίδα

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε  την προπόνηση του Αρίωνα και παράλληλα τον φωτογράφισε.

Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογράφισε τον γιο της από την κερκίδα
Instagram / katerinakaravatou

Η Κατερίνα Καραβάτου ως εργαζόμενη μαμά, τρέχει να τα προλάβει όλα. Έχει τα γυρίσματα για το My Style Rocks και παράλληλα το καθημερινό τρέξιμο με το σχολείο και τις δραστηριότητες των παιδιών .

https://www.instagram.com/p/CuT-fFWNghA/

Η αγάπη του Αρίωνα για το ποδόσφαιρο

Η παρουσιάστρια αρκετά συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται στιγμές με την Αέλια και τον Αρίωνα, κυρίως. Χθες, για παράδειγμα, ανέβασε σε insta stories στιγμιότυπα του γιου της από την προπόνηση που είχε στο ποδόσφαιρο. Η ίδια τον περίμενε στην κερκίδα και παράλληλα τράβηξε και τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Τα μαθήματα κιθάρας

Στον Αρίωνα δεν αρέσει όμως μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και η μουσική. Παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας και μάλιστα έχει δώσει το πρώτο του ρεσιτάλ. Σε

«Το πρώτο μας τοσοδούλι ρεσιτάλ κιθάρας! ❤️ #he #rocks», ήταν το σχόλιο της μητέρας του στα διάφορα στιγμιότυπα που είχε δημοσιεύσει.

Γενικά η Κατερίνα Καραβάτου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή ενώ και στο Instagram αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις μαζί τους. Υπάρχουν περίοδοι που θα ανεβάσει ορισμένα stories με τα παιδιά της αλλά και περίοδοι που θα απέχει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved