Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της είναι το παιδί …λάστιχο

Κατάφερε και μπήκε στα λάστιχα αυτοκινήτου που ήταν σε στοίβες.

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της είναι το παιδί …λάστιχο

Η Κατερίνα Καραβάτου παρότι αποφεύγει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της, μοιράζεται πιο συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της Αρίωνα.

Το ξανθό, μακρυμάλλικο αγόρι λατρεύει το ποδόσφαιρο αλλά και τη μουσική.

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές τον συνοδεύει στις προπονήσεις του ή παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του ανεβάζοντας και ορισμένα στιγμιότυπα.

karavatou-gios1.jpg

Στο παρελθόν μας έχει δείξει τον Αρίωνα στο πρώτο ρεσιτάλ κιθάρας με την ίδια να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

karavatou-paidia2.jpg
katerinakaravatou-gios-resital-kitharas-(1).jpg

Χθες, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια ακόμα ανάρτηση, λίγο διαφορετική από τις άλλες.

Κατέγραψε με το κινητό της τον μοναχογιό της να έχει χωθεί μέσα σε ντάνα από λάστιχα αυτοκινήτου.

karavatou-gios.jpg

Εξ ου και το σχόλιο: «Το παιδί λάστιχο!!!».

karavatou-gios1.jpg

Στήριγμά της τα παιδιά της

Για τα παιδιά της, Αρίωνα και Αέλια αλλά και την προσωπική της ζωή είχε μιλήσει η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή The 2Night Show. « Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για τα πάντα, χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη. Τους λέω και εγώ και ο Κρατερός ότι οι γονείς τους μέχρι την τελευταία ρανίδα της δυναμής τους θα είναι εκεί για να τους φροντίζουν, να τους αγαπούν και να τους προσφέρουν. Αλλά θέλω τα παιδιά αυτά να είναι από μόνα τους αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Θέλω να είναι έτσι κι ας απομακρυνθούν από μένα πιο νωρίς, κι ας συγκρουστούμε περισσότερο. Δεν έχω την ανάγκη να κρέμονται από μένα».

Για την προσωπική της ζωή σχολίασε: «Για την προσωπική μου ζωή θα απαντούσα σε ένα υποθετικό σενάριο εάν υπήρχε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο πρώτα θα το γνώριζαν τα παιδιά μου και ύστερα θα έκανα κάποια δημόσια δήλωση. Η κόρη μου είναι 12 και κάτι, ο γιος μου είναι 7,5 ετών. Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα πράγματα που διαβάζουν για τη μητέρα της στο ίντερνετ. Θέλω να είμαι προσεκτική».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved