Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της ποζάρει στο στολισμένο αυτοκίνητο

Υπέροχες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της ποζάρει στο στολισμένο αυτοκίνητο

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε χθες δύο νέες φωτογραφίες του μεγάλου της γιου, του Χρήστου, και τα likes έπεσαν …βροχή.

Ο μικρός ντυμένος με μπεζ στενό παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι και ζακέτα – μπουφάν πόζαρε με την σχολική του τσάντα μπροστά και πάνω από το στολισμένο αυτοκίνητο.

«Πρώτη φωτογραφία: Τι ωραία που στολίσαμε 🤩
Δεύτερη φωτογραφία: Πρωινές σκέψεις πριν το σχολείο…..να πάω η να μην πάω σήμερα? Μου έδωσε κ την τσάντα μου στο χέρι🤓🚌

Κάθε μέρα και ίδια ταλαιπωρία. Μέχρι να βγούμε από την πόρτα πηγαίνουμε σέρνοντας 🐌από κει και πέρα πάει τρέχοντας🐎😂😂😂😂», ήταν το σχόλιο της μαμάς του.

Οι followers της πάντως της τη "γέμισαν" ευχές λέγοντας πόσο όμορφο αγοράκι είναι ο γιος της και να τον χαίρεται.

H βάφτιση και το όνομα του δεύτερου παιδιού

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του, Ανίτα Μπραντ αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδάκι τους, που ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2023.

anita-mprant-mikros-nikolas.jpg

«Φυσικά και έχουμε σκεφτεί όνομα. Ο junior είναι ο Νικόλας μας. Είναι το όνομα του μπαμπά της Άννας. Τα παιδιά τα βαφτίζουμε 5-6, για να βιώσουν το μυστήριο και για να συμμετέχουν και να το χαρούν. Έχουμε δυο διαφορετικά μυστήρια που θα γίνουν. Το ένα σε νησί, το άλλο στην ενδοχώρα, σε κορυφή», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στο πλαίσιο εκδήλωσης.

anita-mprant-(4).jpg

Σε ερώτηση αν έχει αλλάξει η σχέση τους με τον ερχομό και το δεύτερου παιδιού, ο φωτογράφος έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του, είπε: «Έχουν αλλάξει οι σχέσεις μας προς το χειρότερο, εννοείται μετά τα παιδιά. Υπάρχει ένα ζευγάρι που κάνει παιδιά και δεν εκνευρίζεται με το παραμικρό;», είπε και η Ανίτα ξέσπασε σε γέλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved