Ανίτα Μπραντ: Καροτσάδα με τα «Χριστοπουλάκια» - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Ανίτα Μπράντ γνωρίζει καλά τις προκλήσεις που κρύβει η καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά.

Ανίτα Μπραντ: Καροτσάδα με τα «Χριστοπουλάκια» - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Ο μικρός τους γιος γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλη και μέχρι τότε, η make up artist είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Ανίτα Μπράντ μοιράζεται στιγμιότυπα με τα δύο αγόρια, σκέψεις της και φυσικά διακωμωδεί τις λίγο πιο δύσκολες στιγμές της μητρότητας.

anita-brand.jpg

Μία ακόμα χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Ανίτα Μπραντ το περασμένο Σαββατοκύριακο με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Δημοσίευσε μία φωτογραφία και με τους δύο γιους της στο καρότσι και εκείνη με αθλητικό look ακριβώς δίπλα.

anita-mprant-(10).jpg

Η Ανίτα Μπραντ λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της είχε πει σε ανάρτησή της:

«Αν και η προσαρμογή μου αυτή τη φορά πιστεύω ήταν πολύ πιο γρήγορη στο ξενύχτι και στην κούραση που ακολουθεί το ερχομό ενός νέου μωρού, νιώθω πως κυριολεκτικά έχω ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μες την ημέρα με τα δύο μικρούλικα για μένα αλλά χαλάλι τους».

Πλέον που το μωρό έχει μεγαλώσει λίγο, η Ανίτα Μπράντ έχει επιστρέψει και στην προ τοκετού ρουτινα της. Κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και όταν δεν μπορεί να πάρει μαζί της τον Χρηστο, τον μεγάλο της γιο, και τα δύο παιδιά αναλαμβάνει ο Χάρης Χριστόπουλος.

anita-brant-paidia.jpg

Σε ανάρτησή της εύστοχα η Ανίτα Μπράντ είχε πει:

«Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι!🤔 Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει!

Δεν βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά η υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο που του αναλογεί στην καθημερινότητα το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλάλ υποχρέωση προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά💕 Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίζει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια🥰»

https://www.instagram.com/p/CyU7IN_NDuU/

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@ Star» συγκινημένος είχε πει: «Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλασματάκια στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved