Ελένη Πετρουλάκη: #Fridaynight - Έξοδος με τις κόρες της

Στιγμιότυπα μέσα από το αυτοκίνητό της δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη.

Ελένη Πετρουλάκη: #Fridaynight - Έξοδος με τις κόρες της

Οι κόρες της μεγάλωσαν και η Ελένη Πετρουλάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους.

Μαμά και κόρες ντύθηκαν, στολίστηκαν και βγήκαν έξω όλες μαζί. Μάλιστα η περήφανη Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε στιγμιότυπα μέσα από το αυτοκίνητο δείχνοντας την ίδια και τις κόρες της.

«#fridaynight - έξοδος με τις κόρες μου» σχολίασε στο insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι τέσσερις κούκλες κόρες της

Αν και στο βίντεο διακρίνονται οι 3 κόρες της, η Ελένη Πετρουλάκη με τον ‘Ιλια Ιβιτς έχουν συνολικά τέσσερις κόρες, την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την μικρότερη, Ιλιάνα.

Ως μαμά, περνά την πιο δύσκολη περίοδο της μητρότητας, που δεν είναι άλλη από το να έχεις παιδιά στην εφηβεία. Σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας και τον εσωτερικό ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CvmwBp7IJ_5/

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή. Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω. Συμβουλεύω τα παιδιά με γραπτά μηνύματα. Όταν τους μιλάς το μυαλό τους είναι αλλού, ενώ το γραπτό θα το διαβάσουν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved