Ελένη Πετρουλάκη: Η μικρότερη κόρη της έγινε 13 ετών – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από τα γενέθλια της Ηλιάνας.  

Ελένη Πετρουλάκη: Η μικρότερη κόρη της έγινε 13 ετών – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η μικρότερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και Ίλια Ίβιτς, είχε τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Ηλιάνα έγινε 13 ετών και όπως βλέπετε, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της, είναι ένα μελαχρινό, ψιλόλιγνο κορίτσι και δύσκολα μπορεί να πει κανείς σε ποιον από τους δύο γονείς της μοιάζει περισσότερο.

kori-petroulaki.jpg

Η Ελένη Πετρουλάκη το τελευταίο διάστημα μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τις κόρες της οι οποίες έχουν μεγαλώσει και είναι κούκλες. Η Άννα-Μαρία έγινε πρόσφατα 18 ετών, οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα 16 και η μικρότερη, η Ηλιάνα, 13 ετών.

Τα γενέθλια της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά καθώς το Σκ ήταν στα Κουφονήσια μαζί με τη μητέρα της και την 'Αννα- Μαρία για ένα γάμο.

Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφία με τις δύο κόρες της και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν ...βροχή.

elenipetroulaki-me-kores1.jpg

Η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της 'Αννα Μαρία και Ηλιάνα.

Οι κόρες , η εφηβεία και η μητέρα της

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

petroulaki-kores-proino.jpg

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν και η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που την βιώνει και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, τώρα που έχει παιδιά καταλαβαίνει τη μητέρα της και όλα όσα της έλεγε.

eleni-petroulaki-kores-6.jpg

«Τώρα καταλαβαίνω τι πέρασε η μαμά μου.Τώρα έρχομαι στη θέση της και λέω πώς άντεξε; Εγώ οδηγούσα μηχανή τότε. Απορώ με εμένα. Τώρα αν μου το πει η κόρη μου δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ. Δεν ξέρω, τώρα της λέω σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και την υπομονή σου», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved