Ελένη Πετρουλάκη: Ποζάρει με τις τρεις από τις 4 κόρες της και εντυπωσιάζει

Μαμά και κόρες περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και κάνουν κανό.

Ελένη Πετρουλάκη: Ποζάρει με τις τρεις από τις 4 κόρες της και εντυπωσιάζει

instagram @Eleni Petroulaki 

Στην Κρήτη περνά τις μέρες της η Ελένη Πετρουλάκη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γνωστή γυμνάστρια βρίσκεται στο νησί της και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με της κόρες της και τον σύζυγό της.

Η Ελένη Πετρουλάκη συχνά αναρτά φωτογραφίες με τις κόρες της και το ίδιο έκανε και πριν μερικές μέρες, θέλοντας να δείξει πόσο όμορφα περνά με τα κορίτσια της. Μαμά και κόρες κάνουν κανό και τα βλέμματα τραβά η εντυπωσιακή Ελένη Πετρουλάκη.

«Crete summer 2023 🌝

Με κόρες στην εφηβεία «τραβάω» κουπί έτσι και αλλιώς 😓…
#elenipetroulaki #creteisland #crete»

Από τις φωτογραφίες λείπει η μία της κόρη, Άννα-Μαρία. Να σας θυμίσουμε ότι έχει τέσσερις κόρες, την Άννα-Μαρία , τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την Ηλιάνα.

Το κανό είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα που απολαμβάνουν μαζί κάθε καλοκαίρι. Μια παρόμοια ανάρτηση είχε κάνει και το προηγούμενο καλοκαίρι, σχολιάζοντας:

«💦Summer moments to .. remember !
Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα με τις κόρες μου στην αγαπημένη μου Κρήτη !»

Οι κόρες της και η εφηβεία

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν και η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που την βιώνει και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, τώρα που έχει παιδιά καταλαβαίνει τη μητέρα της και όλα όσα της έλεγε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved