Ελένη Πετρουλάκη: Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει για τα επιτεύγματα των κοριτσιών της

Οι κόρες της την έκαναν για μια ακόμη φορά περήφανη.

Ελένη Πετρουλάκη: Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει για τα επιτεύγματα των κοριτσιών της

H Ελένη Πετρουλάκη με τις δύο από τις 4 κόρες της

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» λέει ο Αριστοτέλης και εμείς δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε μαζί του. Για να πετύχει κάποιος κάτι, για να κατακτήσει τον στόχο του πρέπει να κοπιάσει πολύ. Θα πρέπει να κάνει πολλές, πάρα πολλές μικρές προσπάθειες κάθε φορά, ένα βήμα παραπάνω για να καταφέρει αυτό που έχει βάλει στο νου του.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και κάπως έτσι, έκαναν τη γνωστή γυμνάστρια για μια ακόμη φορά περήφανη.

eleni-petroulaki-kores-perifania-(6).jpg

Ελένη Πετρουλάκη - Περήφανη μαμά

Οι Άννα Μαρία και Δωροθέα, πήραν μέρος στους 93ους Εσωτερικούς Αγώνες Στίβου "Δέλτεια 2023" και κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια και διακρίσεις μέσα από τη συμμετοχή τους.

Τη στιγμή του αγώνα και την απονομή των βραβείων κατέγραψε με περηφάνια η Ελένη Πετρουλάκη και ανέβασε το βίντεο σε insta story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Σκέψου πόσα μπορείς να καταφέρεις αν δεν επαναπαύεσαι και ζορίσεις λίγο τον εαυτό σου για ένα βήμα παραπάνω. Έστω και η πιο μικρή προσπάθεια μπορεί να κάνει μεγάλη αλλαγή. Με κάθε μικρό βήμα που κάνεις έρχεσαι και πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο σου. Κι ίσως να ζοριστείς και να βρεις εμπόδια στη διαδρομή σου αλλά όταν τα καταφέρεις θα είσαι περήφανος για τα επιτεύγματά σου!», έγραψε με χαρά και συγκίνηση βλέποντας οι κόποι των παιδιών της να ανταμείβονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved