Φτιάξτε για βραδινό τη νηστίσιμη σαλάτα της Ελένης Πετρουλάκη

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και αν δεν ξέρετε τι γρήγορο να φτιάξετε για εσάς και την οικογένειά σας, η Ελένη Πετρουλάκη σας «λύνει» τα χέρια.

Φτιάξτε για βραδινό τη νηστίσιμη σαλάτα της Ελένης Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη

Νηστίσιμη, νόστιμη και θρεπτική σαλάτα!

«Για αυτές τις μέρες της νηστείας για βράδυ αλλά και για μεσημέρι φτιάξτε βραστές πατάτες με καρότα, ντομάτα, κρεμμύδι και αγγούρι!», γράφει η Ελένη Πετρουλάκη σε ένα insta story που δημοσίευσε δείχνοντας τη σαλάτα που έφτιαξε.

eleni-petroulaki-salata.JPG

Η συνταγή της Ελένης Πετρουλάκη

Η ίδια την προτείνει όχι μόνο για βραδινό αλλά και για μεσημεριανό και αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά που λατρεύουν τις σαλάτες δεν έχετε παρά να τη φτιάξετε.

Τα διατροφικά tips της Ελένης Πετρουλάκη

Η γνωστή γυμνάστρια αρκετές φορές δίνει διατροφικές συμβουλές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και συνταγές με λίγες θερμίδες.

«Η διάδοση και υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα προάσπισης της ατομικής υγείας, καθώς και βασικό συντελεστή προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

H δραστική αλλαγή του σύγχρονου τρόπου ζωής, η μείωση του ελεύθερου χρόνου, η μετεξέλιξη της οικογενειακής δομής και η επακόλουθη υιοθέτηση νέων διατροφικών συνηθειών, που οδηγούν στην κατανάλωση έτοιμου και τυποποιημένου φαγητού, είναι μια από τις πιο σοβαρές προκλήσεις για τη Δημόσια Υγεία στη σημερινή εποχή.
Τι περιμένουμε λοιπόν ;

Αλλάζουμε διατροφικές συνήθειες και υιοθετούμε το μοντέλο της υγιεινής διατροφής παράλληλα με άσκηση !

Με αγάπη
Ελένη ❤️»

Δείτε μερικές από τις συνταγές της παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved