Νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Mariah, σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράστηκε στο Instagram τη νέα τους οικογενειακή γιορτινή παράδοση.

Νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Mariah Riddlesprigger είναι αρκετά ενεργή στα social media. Το προφίλ της είναι γεμάτο με οικογενειακές στιγμές και πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται τις ιστορίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μια τέτοια ιστορία μοιράστηκε και αυτή τη φορά. Η οικογένειά της αποφάσισε να αρχίσει μια νέα παράδοση τώρα που οι γιοι της, Liam και Maverick μεγάλωσαν.

Ποια είναι αυτή;

Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά που θα τα βρείτε αλλιώς στο διαδίκτυο με το όνομα «Elf on the Shelf» δηλαδή «Ξωτικά στο ράφι». Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο έθιμο της Βρετανίας που εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθείται από πολλούς Αμερικανούς που θέλουν να κάνουν ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών τους.

Τα ξωτικά, φεύγουν από το σπίτι του Άγιου Βασίλη, όπου στην πραγματικότητα ζουν και επισκέπτονται κάθε σπίτι με σκοπό να παρακολουθήσουν τη συμπεριφορά των παιδιών. Γιατί το κάνουν αυτό; Μα φυσικά για να ενημερώσουν τον Άγιο Βασίλη να αλλάξει τη λίστα του «καλά και άτακτα παιδιά» αν χρειαστεί.

https://www.instagram.com/p/CxRFa4QvoFH/

Οι γονείς συνήθως τοποθετούν τις φιγούρες των ξωτικών σε διάφορα μέρη του σπιτιού από την 1η Δεκεμβρίου για να τα βρουν τα παιδιά. Μάλιστα, τα ξωτικά είναι άτακτα και όπου τοποθετούνται υπάρχει και μια γενικότερη ακαταστασία.

Καθημερινά η θέση τους αλλάζει, δίνοντας οι γονείς την εντύπωση στα παιδιά του ότι τα ξωτικά είναι «μαγικά» και μετακινούνται σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά.

Όλες τις μέρες που τα ξωτικά παραμένουν στο σπίτι, τα παιδιά δεν πρέπει να τα αγγίξουν, διαφορετικά αυτά θα χάσουν τη μαγεία τους.

«Ξωτικά στο ράφι» η νέα οικογενειακή παράδοση του Greek Freak και της συζύγου του, Mariah

Αυτό την παράδοση άρχισε και η Mariah με τα παιδιά της Liam και Maverick (η κόρη της είναι μικρή ακόμη) όπου την 1η Δεκέμβρη βρήκαν τα ξωτικά τους να τους περιμένουν στο τραπέζι του σαλονιού μαζί με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και ένα γράμμα.

xotiko-sto-rafi-giannis-antetokoynmpo-(2).jpg

Με αυτή τη φωτογραφία έδειξε στους followers της ότι τα παιδιά της απέκτησαν τα δικά τους ξωτικά.

«Αγαπητοί Liam και Mav», έγραφε το γράμμα, «Είμαστε οι Theo και Max. Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετρήσετε αντίστροφα μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης. Να είστε καλά μικρά αγόρια και μην μας αγγίξετε γιατί θα χάσουμε τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία μας».

Μετά την πρώτη αυτή ανάρτηση, η μαμά Mariah δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν, δείχνοντάς μας τα καμώματα των ξωτικών που βρίσκονται στο σπίτι της.

xotiko-sto-rafi-giannis-antetokoynmpo-(4).jpg

Το δεύτερο μήνυμα των ξωτικών ήταν αυτό: «Διασκεδάστε! Διακοσμήστε, χρωματίστε και ζωγραφίστε το σπέσιαλ κουτί που σας έστειλε ο Άγιος Βασίλης. Max & Theo», έγραφε το γράμμα των ξωτικών που βρισκόταν δίπλα σε δύο γιορτινά κουτιά γεμάτα με χρωμοσελίδες και μαρκαδόρους.

xotiko-sto-rafi-giannis-antetokoynmpo-(1).jpg

Η τρίτη φωτογραφία με τις περιπέτειες του Max και του Theo, των δύο ξωτικών που αυτές τις μέρες βρίσκονται στο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έδειχνε ένα μπολ με νερό, ένα καρότο, 2 πετραδάκια και 2 κλαδάκια μαζί με ένα γράμμα.

«Liam και Mav, προσπαθήσαμε να σας φέρουμε έναν χιονάνθρωπο αλλά έλιωσε. Συγγνώμη για αυτό. Theo & Max».

Η τέταρτη φωτογραφία είχε κάτι από τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Max και o Theo θέλησαν να τραγουδήσουν «Χαρούμενα γενέθλια» στον Greek Freak δημιουργώντας μια χορωδία από φρούτα.

antetokoumpo-xotika-sto-rafi.jpg

Την πέμπτη μέρα ο Max και ο Theo βρέθηκαν να κολυμπούν στο ψυγείο μαζί με τις μέδουσες (χειροτεχνία) που είχαν φτιάξει οι Liam και Maverick.

antetokoympo-elf-in-the-self.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved