Η σύζυγος του Aντετοκουνμπο είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη μητρότητα και εμείς συμφωνούμε

Μariah Riddlesprigger: Η εξομολόγηση για τα δύο της παιδιά

Η σύζυγος του Aντετοκουνμπο είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη μητρότητα και εμείς συμφωνούμε

Έγκυος στο τρίτο της παιδί, η Μariah είπε μια αλήθεια που πολλές μαμάδες παραδέχονται και σίγουρα -όσες είναι στην ίδια φάση με εκείνη θα συμφωνήσουν.

Η πιο δύσκολη φάση στη μητρότητα δεν είναι η ζωή με μωρό αλλά η ζωή με νήπιο. Και η ζωή της Μariah είναι γεμάτη από νήπια αυτή τη στιγμή. Με δύο παιδιά κάτω των τριών ετών φαίνεται ότι η σύζυγος του Greek Freak τα έχει δει όλα.

Βλέπετε τα terrible twos και three και four μη σου πούμε εμείς... ειναι terrible. Τι να πρωτοπιάσουμε... Τις εκρήξεις; Τα ξεσπάσματα; Την ατελείωτη γκρίνια; Τος ασταμάτητες ερωτήσεις; Ή «το λέω τώρα και το θέλω τώρα».

mariah-antetokounmpo.jpg

Λίαμ και Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο

«Όποιος σας πει ότι η φάση με το νεογέννητο είναι η πιο δύσκολη, ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, επειδή η νηπιακή φάση είναι η πιο δύσκολη!», έγραψε η απελπισμένη μαμά δείχνοντας τους γιους της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να κάθονται στα καρεκλάκια τους φορώντας τα γυαλιά τους.

Η Μariah Riddlesprigger είναι ερωτευμένη και περιμένει το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία με τον σύζυγό της, δείχνοντας μάλιστα και την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα ήταν πριν μερικές εβδομάδες με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved