Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε το Halloween με την οικογένειά του - Η φώτο με τα παιδιά του

Γιόρτασαν το Halloween - Το θέμα της μεταμφίεσής τους; Η αράχνη!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε το Halloween με την οικογένειά του - Η φώτο με τα παιδιά του

31 Οκτωβρίου κορυφώθηκαν οι εορτασμοί του Halloween και πολλοί ήταν εκείνοι οι διάσημοι του εξωτερικού που γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες από τις μεταμφιέσεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak δημοσίευσε Halloween οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Mariah, τους γιους του, Liam και Maverick και την κόρη του, την μόλις ενός μηνός Eva Brooke.

Όπως θα δείτε και εσείς ο ίδιος φορά μπλούζα και μάσκα του Hulk, η Mariah ένα πόντσο Spiderman, οι γιοι τους φορούν στολή spiderman και την παράσταση κλέβει η Eva που είναι ντυμένη αραχνούλα.

sincerelyymariah_1.jpg

«Ο αραχνο-ομάδα είναι έτοιμη!», σχολίασαν Γιάννης και Mariah κάτω από την κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένας τρυφερός και δοτικός μπαμπάς

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η οικογένεια είναι πάνω από όλα και το έχει αποδείξει πολλές φορές, όχι μόνο μέσα από τη σχέση που έχει με τα αδέρφια και τη μητέρα του, αλλά και μέσα από τον δικό του ρόλο, ως μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CxRFa4QvoFH/

Παρά τις εντατικές προπονήσεις, περνάει με την οικογένειά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, ενώ συχνά τα δύο αγόρια και η σύζυγός του τον καμαρώνουν στο γήπεδο. Βέβαια από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη του, περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε να τρέχει και εκείνη στο παρκέ, όπως έχουμε δει πολλές φορές να κάνουν τα μεγαλύτερα αδέρφια της.

https://www.instagram.com/p/Cvfwz5wrwOi/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved