Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για τρίτη φορά - Η φώτο με την κόρη του

Ένα κορίτσι ήρθε στην οικογένεια του Greek Freak!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για τρίτη φορά - Η φώτο με την κόρη του

πηγή: instagram @sincerelyymariah

«Kαλώς ήρθες στο σπίτι, Eva Brooke Antetokounmpo 🤍! Το κοριτσάκι του μπαμπά και η μικρή αδερφούλα των αγοριών!». Με αυτό το σχόλιο ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για τρίτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας.

giannis-antetokoumpo.jpg

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Mariah μεγάλωσαν την οικογένειά τους, καθώς ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι που έχει ήδη δύο αγόρια, απέκτησε την πρώτη του κόρη και το νέο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Ο μπασκετμπολίστας θέλοντας να ανακοινώσει τα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους, αφού επέστρεψε στο σπίτι η Mariah, με το μωρό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας όπως είδατε και εσείς, παρέα με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, Liam και Maverick.

Όλοι ήθελαν κορίτσι... και είναι κορίτσι

Μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης τον Μάιο του 2023 οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έκαναν προβλέψεις για το φύλο του μωρού με τους περισσότερους να εύχονται να είναι κορίτσι.

Η Mariah είχε πει στο παρελθόν όταν ρωτήθηκε για το δεύτερο παιδί της που τότε δεν ήξερε το φύλο: «Δεν είναι κάτι που μας νοιάζει. Μας ενδιαφέρει να έχει υγεία. Προφανώς όλοι θέλουν κορίτσι. Στην οικογένεια μου είμαι μια από τις τρεις κόρες. Εγώ είμαι ΟΚ με ό,τι και αν έρθει».

https://www.instagram.com/p/CsFa7IfR3yi
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved