Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι φώτο με τους γιους του στο νέο τους σπίτι στο Ψυχικό

Ένας μπαμπάς που λατρεύει τους γιους του!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι φώτο με τους γιους του στο νέο τους σπίτι στο Ψυχικό

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λίαμ και Μάβερικ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι παράδειγμα προς μίμηση και ένα καλό πρότυπο για τα παιδιά. Από μικρός ονειρευόταν να γίνει κορυφαίος παίχτης του NBA και το κατάφερε. Ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στον εαυτό του και η θεά τύχη έκανε όλα του τα όνειρα πραγματικότητα.

Ο Γιάννης ή αλλιώς Greek Freak όπως είναι γνωστός, ποτέ δεν ξέχασε την χώρα όπου ξεκίνησε και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του στα δύσκολα. Μπορεί η βάση του να ήταν στην Αμερική, όμως συχνά ταξίδευε στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

Φέτος, ολοκλήρωσε και την κατασκευή του νέου του σπιτιού στο Ψυχικό. Μια πολυτελή κατοικία αξίας 10 εκατ. ευρώ. Όπως έγινε γνωστό ο μπασκετμπολίστας θα μένει στο ρετιρέ με την οικογένειά του όταν θα επισκέπτεται τη χώρα μας και στα υπόλοιπα διαμερίσματα, η μητέρα και τα αδέλφια του.

Οι φώτο με τους γιους του στο νέο τους σπίτι στην Ελλάδα

Ενώ τα δελτία ειδήσεων και τις lifestyle εκπομπές έχουν δείξει βίντεο από τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού του, ο ίδιος φρόντισε να μας δείξει μια γωνιά από το εσωτερικό του ρετιρέ. Όπως θα δείτε και εσείς, ποζάρει αγκαλιά με τους γιους του, Λίαμ και Μάβερικ στο σαλόνι-τραπεζαρία.

Στο βάθος διακρίνονται τα λευκά διακοσμητικά, που θυμίζουν στόρια και τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της φουτουριστικής του κατοικίας.

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Greek Freak και είναι ευτυχισμένος

Να σας θυμίσουμε ότι σύντροφος του μπασκετμπολίστα Mariah Riddlesprigger, είναι έγκυος για τρίτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τα νέα ανακοίνωσε το ζευγάρι τον Μάιο μέσα από το instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία που δείχνει τους ίδιους και τα παιδιά τους, να ποζάρουν μπροστά από μια φωτεινή επιγραφή με ροζ και γαλάζια μπαλόνια, που γράφει «Baby».

https://www.instagram.com/p/CsFa7IfR3yi/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved