Λευτέρης Πετρούνιας: Ποζάρει με τις κόρες του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Και ο Λευτέρης Πετρούνιας στόλισε για Χριστούγεννα. 

Λευτέρης Πετρούνιας: Ποζάρει με τις κόρες του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί έχουν ήδη κατεβάσει τα χριστουγεννιάτικα. Μετά τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Δούκισσα Νομικού, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν και οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση.

Ο Ολυμπιονίκης δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με τις κόρες του στα οποία φαίνεται και το δέντρο-υπερπαραγωγή. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το λευκό, μίας και ακόμα και τα κλαδιά είναι τύπου χιονισμένα.

petrounias-2.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έβγαλε μία σέλφι με τις κόρες του. Και τα δύο κορίτσια φορούν στέκα στα μαλλιά, είναι γλυκύτατες, βέβαια τις εντυπώσεις κλέβει η Λένια η οποία ποζάρει στον φακό με πιπίλα και έχοντας το νάνι της αγκαλιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας δοτικός και τρυφερός μπαμπάς. Η αδυναμία που έχει στις κόρες του δεν κρύβεται και οι αναρτήσεις με τα δύο κορίτσια συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

petrounias-diakopes.jpg

Όλη η οικογένεια περνά αρκετό χρόνο μαζί στο γυμναστήριο που έχει ανοίξει το ζευγάρι στα νότια προάστια. Οι μικρούλες έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα ενόργανης και το γυμναστήριο είναι για εκείνες το δεύτερο σπίτι τους.

petrounias-millousi-(2).jpg

Άλλες δραστηριότητες που κάνουν μέσα στη μέρα; Ζωγραφική, μαγειρική…

millousi-koulourakia-me-kores-(4).jpg

Πριν από μερικές ημέρες η μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία είχε γενέθλια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση στην οποία έγραψε τα παρακάτω:

«Χρόνια πολλά στο Αστέρι της Ζωής μου! Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή και μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίζω για πάντα να προσπαθώ!»

https://www.instagram.com/reel/CzO01c8oAYS/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved