Κατερίνα Παπουτσάκη: Στόλισε δέντρο και τα παιδιά της το χάρηκαν πολύ

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες με το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στόλισε δέντρο και τα παιδιά της το χάρηκαν πολύ

Την αρχή την έκανε η Δούκισσα Νομικούη οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στις αρχές Νοέμβρη. Ακολούθησαν αρκετές ακόμα γνωστές μαμάδες της ελληνικής showbiz όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου για παράδειγμα, που παρά τον καιρό που θυμίζει καλοκαίρι, θέλησε να δώσει μια εορταστική νότα στο σπίτι της.

Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία χθες φωτογραφήθηκε στο υπέροχο δέντρο της. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της, ξέρει ότι είναι νωρίς όμως θέλει να το ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Ταρααααααααα💫⭐️☄️
Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way 💪🏽🙏🏿

Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ!
Τραγούδια , χοροί , φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε !!!

Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη ❤️
Άντε και του χρόνου με υγεία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστ της.

katerina-papoutsaki-gios.jpg

H σχέση με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». «Στο θέατρο ήρθε ο γιος μου Μάξιμος, είχε και απορίες μετά… Δεν μου κάνουν ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντώ με τρόπο αλλά χωρίς να το αποφεύγω. Μιλάμε πάρα πολύ με τα παιδιά μου. Γενικά είμαι καλά, υπάρχουν ζητήματα που θα βελτίωνα αλλά υπάρχει ισορροπία. Έχω τα παιδιά μου, ένα φωτεινό σπίτι, συναναστρέφομαι με πολύ φωτεινούς ανθρώπους και με ανθρώπους που με στηρίζουν», είπε μεταξύ άλλων.

katerina-papoutsaki-gioi-foto-(1).jpg

Η ίδια θεωρεί πολύ σημαντικό να καταφέρνει ένας άνθρωπος, ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά και τον καταμερισμό των ωρών που δεν φτάνουν. «Και μέσα σε αυτό να μη χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved