Βασιλική Μιλλούση: Έτσι πάνε οι κόρες της στο σχολείο

«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram της.

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι πάνε οι κόρες της στο σχολείο

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ενεργοί στο Instagram και εκτός από τις προπονήσεις τους στο γυμναστήριο μοιράζονται καθημερινά και στιγμιότυπα από όσα κάνουν με τις κόρες τους στο σπίτι και εκτός.

https://www.instagram.com/p/CrD0naiNvYA/

Οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν την προσοχή στις αναρτήσεις των γονιών τους, το ίδιο συνέβη και στην τελευταία ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση.

Η αθλήτρια απαθανάτισε τα δύο κορίτσια λίγο πριν φύγουν από το σπίτι για το σχολείο και έγραψε:

«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;»

Τα δύο κορίτσια έχουν πιασμένα μαλλιά, φορούν φορεματάκι και στην πλάτη έχουν περάσει τα backpack τους. Η Σοφία που είναι και μεγαλύτερη έχει μία λεοπάρ τσάντα και η Λένια μία ροζ τσάντα μονόκερο.

vasiliki-millousi-kores-sxoleio.jpg

H Βασιλική Μιλλούση όπως και ο Λευτέρης Πετρούνιας εκφράζουν συχνά την αδυναμία που έχουν στις κόρες τους μέσα από τις αναρτήσεις τους, αλλά και την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

«Είσαι το αγαπημένο μου συναίσθημα» έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cwzeyv1Nu3Z/

Η αθλήτρια που δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις της στον πρωταθλητισμό την περσινή χρονικά, αποφάσισε φέτος να δοκιμαστεί και σε έναν ακόμα τομέα, την πολιτική. Η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε την 1η Σεπτέμβρη την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved