Πετρούνιας - Μιλλούση: Οικογενειακή εξόρμηση σε ορεινό προορισμό

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οικογενειακή εξόρμηση σε ορεινό προορισμό

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, τις προπονήσεις και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποφάσισαν να κάνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι βρέθηκε σε ορεινό χωριό της Ελλάδας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα μέσω Instagram.

Αρχικά δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο και οι κόρες του ζευγαριού για ακόμα μία φορά δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η Λένια κοιμάται γαλήνια στο καρεκλάκι της και δίπλα της στο δικό της καρεκλάκι κάθεται ήρεμη η Σοφία.

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε φωτογραφίες με την υπέροψη θέα και το φθινοπωρινό γεύμα τους.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι και οι δύο ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram. Τι περιλαμβάνει αυτή; Γυμναστική, επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε είδους και φυσικά χρόνος με τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια. Τα δύο κορίτσια πηγαίνουν παιδικό σταθμό, ενώ παιρνούν αρκετό χρόνο και στο γυμναστήριο μαζί με τους γονείς τους.

https://www.instagram.com/reel/Cwnex3jIjGW/

Από την καθημερινή τους ρουτίνα δεν λείπουν και οι βόλτες στη παιδική χαρά...

https://www.instagram.com/p/CgSJtzvKEVl/

ενώ στο σπίτι μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, παίζουν, κάνουν αγκαλιές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved