Δούκισσα Νομικού: Όχι μόνο στόλισε με καλοκαιρινά το δέντρο της αλλά έφτιαξε και Xmas cookies

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα ✔️

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ✔️

Δούκισσα Νομικού: Όχι μόνο στόλισε με καλοκαιρινά το δέντρο της αλλά έφτιαξε και Xmas cookies

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο πέρασε η Δούκισσα Νομικού που τα είχε όλα. Και χριστουγεννιάτικα μπισκότα έφτιαξε με την Αναστασία και τον Σάββα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στόλισαν μαζί φορώντας καλοκαιρινά.

Για ακόμη μια φορά πρώτη των πρώτων, η Δούκισσα Νομικού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Να σας θυμίσουμε πως και πέρσι τέτοιο καιρό ήταν η πρώτη (από τις διάσημες μαμάδες) που δημοσίευσε φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Και πάλι, φορούσε καλοκαιρινά.

Ο καιρός μπορεί να θυμίζει Αύγουστο, όμως εμείς ήδη διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου και πολλοί έχουν στολίσει για τα Χριστούγεννα το σπίτι τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, ο Σάββας και η Αναστασία βοηθούν τη μαμά Δούκισσα να κρεμάσει τα στολίδια στο δέντρο. Δέντρο, που όπως η ίδια ανέφερε σε post της είναι το ίδιο δέντρο που στόλιζε στο πατρικό της σπίτι όταν ήταν μικρή.

https://www.instagram.com/p/CzRl24Nrqy-/

Στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με καλοκαιρινά και air condition

Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα του Σάββα και της Αναστασίας

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο όμως, ο Σάββας και η Αναστασία έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Η Δούκισσα Νομικού δεν δημοσίευσε μόνο insta story με τα παιδιά να στολίζουν το δέντρο αλλά και insta story με τα παιδιά να φτιάχνουν μπισκότα.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν ο Σάββας και η Αναστασία ζυμώνουν μαζί τα μπισκότα και έπειτα τα κόβουν με κουπάτ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved