Βασιλική Ανδρίτσου: Έτσι ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του

Η τρυφερή φωτογραφία του Νίκου Συμεωνίδη με την κόρη τους.

Βασιλική Ανδρίτσου: Έτσι ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του
Instagram / vasiliki_andritsou

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Νίκος Συμεωνίδης, σύζυγος της Βασιλικής Ανδρίτσου.

Η ηθοποιός θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την μοναχοκόρη τους, την Ανθένια, γράφοντας:

«Χρόνια σου πολλά και πάντα ευτυχισμένα♥️ @nikosimeonidis 🎂».

https://www.instagram.com/p/CzGFGclMqfv/

Πριν δύο εβδομάδες είχε και η ίδια γενέθλια. Δημοσίευσε λοιπόν ένα βίντεο με φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της μέχρι σήμερα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω υπεροχα γκάις♥️🩵 5 δευτερα,1 συναίσθημα..κάντε την πρόσθεση🫶🫶🫶 #birthday #happyday #meandmyfamily❤️»

https://www.instagram.com/reel/CyczFURsQK5/

«Ο ερχομός της κόρης μας δεν ήταν ανατροπή»

Για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει, το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει. Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν, από την άλλη προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά να με ξεχάσει το παιδί μου.

https://www.instagram.com/p/CsjNKrbs762/

»Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει».

https://www.instagram.com/reel/Cj2mHwBDGRI/

Όπως συμπληρώνει η ίδια για την οικογένειά της:

«Όταν έβλεπα τους τίτλους, “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας. Ο σύζυγός μου είναι πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο ιδανικός μπαμπάς στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved