Βασιλική Ανδρίτσου: Με την κόρη της στο θέατρο

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε η Βασιλική Ανδρίτσου μέσω Instagram. 

Βασιλική Ανδρίτσου: Με την κόρη της στο θέατρο

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και συχνά την εκφράζει και δημόσια μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Το hashtag #antheniamou είναι κάτω από κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει με την κόρη της, ενώ τον περασμένο Φλεβάρη, στα γενέθλια της μικρούλας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Ποσο πολυ σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωη μας♥️ Χρονια σου πολλά λουλούδι μου καρδούλα μου καμάρι μου🌸🌈🎀🎈❤️ να είσαι παντα αυτή που είσαι💜 περήφανη για σενα σαγαπω παντα😘🥰🥳 Ανθένια μου..»

https://www.instagram.com/reel/CoorrNdINEu/

Μαμά και κόρη κάνουν πολλά πράγματα μαζί και το παιδικό θέατρο δεν λείπει από τις δραστηριότητές τους. Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραστάσεις που έχουν παρευρεθεί η Ανθένια έχει ανέβει και επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CpIFB63DANM/

Μαμά και κόρη πήγαν σε παιδική θεατρική παράσταση και πρόσφατα και η ηθοποιός δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο με την μικρούλα.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δε διακρίνονται ούτε σε αυτήν τη φωτογραφία, μιας και κρατά στα χέρια της μπροστά από το πρόσωπό της ένα κουκλάκι Πόκεμον.

https://www.instagram.com/p/CyY7qlZrscP/

Όσο για την παραστάση που είδαν, δεν είναι άλλη από το «Λάχανα και Χάχανα - Ο Καλός μου Εαυτός» η οποία παίζεται στον «Ελληνικό Κόσμο» από τις αρχές Οκτωβρίου. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα οφέλη του θεάτρου για τα παιδιά

Το θέατρο προάγει τη δημιουργικότητα και ενισχύει τη φαντασία. Βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, καθώς επίσης και να ανακαλύψουν τη σημασία της επικοινωνίας και της ενσυναίσθησης.

Η Natasha Brown, arts marketer, αναφέρει ότι το θέατρο είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να καταλάβετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, «γι 'αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά βλέπουν θέατρο από νεαρή ηλικία. Εκθέτοντάς τα σε ιστορίες, από όλους τους τύπους ανθρώπων, μπορούμε να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την αίσθηση της ενσυναίσθησης που είναι τόσο σημαντική στην εποχή μας». Επίσης, έρευνα του Graduate School of Education της UCLA δείχνει ότι οι μαθητές που είναι εκτεθειμένοι στις τέχνες είναι πιο πιθανό να συμμετέχουν στα κοινά και είναι λιγότερο πιθανό να εγκαταλείψουν το σχολείο.

Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι το θέατρο είναι μία δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά και να περάσετε εποικοδομητικό χρόνο μαζί. Μετά την παράσταση, συζητήστε τι είδατε, τι σας άρεσε, τι όχι, γιατί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved