Βασιλική Ανδρίτσου: Με την κόρη της στην Εθνική Βιβλιοθήκη

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Βασιλική Ανδρίτσου: Με την κόρη της στην Εθνική Βιβλιοθήκη

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και αυτό είναι εμφανές και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η ηθοποιός έγινε μαμά τον Φεβρουάριο του 2019 και πολλές φορές έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη γέννηση της μικρής Ανθένιας.

«Ω τι ευτυχισμένη μέρα!! Ω τι τυχερή που εγώ… που με αξίωσε ο Θεός να γίνω μητέρα» είχε γράψει μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή της.

Η Ανθένια είναι σήμερα 3,5 ετών και φέτος πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η Βασιλική Ανδρίτσου δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με την κόρη της την ώρα που μπαίνει στην σχολική αίθουσα.

Για την πρώτη μέρα στο σχολείο, το κοριτσάκι φόρεσε μαύρο t-shirt και φλοράλ φούστα.

«Περνάω τη μεγάλη πόρτα… ξεκινώ καινούργιο κεφάλαιο… χαράζω το δικό μου δρόμο.. σιγά σιγά με μεγάλη χαρά» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία βάζοντας το χαρακτηριστικό πλέον hashtag που χρησιμοποιεί σε κάθε ανάρτηση με την κόρη της: #ανθένιαμου.

https://www.instagram.com/p/Ch9dYAQrM70

Βασιλική Ανδρίτσου: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της στην Εθνική Βιβλιοθήκη

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσες και μερικές ημέρες πριν στο Instagram η Βασιλική Ανδρίτσου.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και η ηθοποιός απαθανάτισε το κοριτσάκι την ώρα που κοιτάζει τις βιβλιοθήκες γύρω της και δείχνει ένα βιβλίο.

«Ποιο βιβλίο να διαλέξω….;;#ανθενιαμου #idrimastavrosniarxos #booklover #readmorebooks» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CiW5j9hDJ3T

Η ηθοποιός απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την κόρη της και να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί. Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved