Βασιλική Ανδρίτσου: Το ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Ενθουσιάστηκε η Ανθένια με το νέο της κρεβάτι.

Βασιλική Ανδρίτσου: Το ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Η κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Νίκου Συμεωνίδη έχει έναν …σοβαρό λόγο να είναι ενθουσιασμένη την περίοδο αυτή.

Και δεν είναι άλλος από το ολοκαίνουριο και υπέροχο κρεβάτι της. Η Ανθένια απέκτησε ένα μοναδικό κρεβάτι που έχει και τσουλήθρα!

«Μόλις στήθηκε και ήδη χοροπηδήσαμε πάνω του, κάναμε τσουλήθρα και προσποιηθήκαμε ότι μας πήρε ο ύπνος», σχολίασε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cj-d0MCjjlj

Όπως βλέπετε, το κρεβάτι – σπιτάκι είναι σε απαλές αποχρώσεις του ροζ , έχει αποθηκευτικούς χώρους και διαθέτει και τσουλήθρα.

Πώς να μην ενθουσιαστεί η Ανθένια;

«Εγώ θέλω αυτό το παιδί»

Η Βασιλική Ανδρίτσου εμφανίστηκε στην εκπομπή The 2Night Show ανανεωμένη και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κόρη της.

«Για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα κάνω γιο, ενώ ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι περιμέναμε κορίτσι. Την κόρη μας την λένε Ανθένια, πήρε τα ονόματα από τις δύο γιαγιάδες της, την Ευανθία και την Ιωάννα. Την πρώτη φορά που άκουσα για το baby shower, νόμιζα ότι έπρεπε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ντουζ στο μωρό», σχολίασε με χιούμορ η Βασιλική Ανδρίτσου.

Και πρόσθεσε: «Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αν είχε έρθει νωρίτερα θα ήταν ένα άλλο παιδί, εγώ όμως δεν θέλω άλλο, θέλω αυτό το παιδί».

Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη μοναχοκόρη της και μπορείτε να δείτε αρκετές από αυτές στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved