Βασιλική Ανδρίτσου:Περήφανη για τις δημιουργίες της κόρης της

Εντυπωσιακές πολύχρωμες χειροτεχνίες με διακοσμητικά αυτοκόλλητα έκανε η  Ανθένια.

Βασιλική Ανδρίτσου:Περήφανη για τις δημιουργίες της κόρης της

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και δεν το κρύβει. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους και μιλά για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Σ’ αγαπώ κόρη μου» είχε γράψει σε μία καλοκαιρινή της ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Cuq_Yi-LXS_/

«Μόνο εμείς… Μόνο αγάπη… Μόνο ευτυχία» είχε γράψει σε άλλη ανάρτηση κάτω από μία οικογενειακή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CsjNKrbs762/

Ενίοτε, η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από όσα κάνει με την κόρη της παρέα μέσα στη μέρα. Τις έχουμε δει να μαγειρεύουν, να πηγαίνουν βόλτες, παιδικό θέατρο. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Βασιλική Ανδρίτσου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μία ακόμα αγαπημένη δραστηριότητες της 4χρονης Ανθένιας. Αυτή δεν είναι άλλη από την κατασκευή χειροτεχνιών.

Η ηθοποιός έδειξε τις δημιουργίες της κόρης της επιλέγοντας ως soundtrack το «Sarà perché ti amo» ένα τραγούδι που δεν έχει επιλεγεί τυχαία μίας και σημαίνει «ίσως είναι επειδή σ’ αγαπώ». Οι δημιουργίες της Ανθένιας είναι γεμάτες χρώματα και ιδιαίτερα αυτοκόλλητα που θυμίζουν πολύτιμες πέτρες.

dimiourgikotita.jpg

Κατασκευή χειροτεχνιών: Μία ωφέλιμη και διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά

Η κατασκευή χειροτεχνιών είναι έτσι και αλλιώς μία δραστηριότητα που αγαπάνε τα παιδιά νηπιακής ηλικίας αλλά και τα μεγαλύτερα. Τα οφέλη είναι πολλά και δεν είναι τυχαίο ότι οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές συγκαταλέγονται στις διαχρονικές και βασικές δραστηριότητες που κάνουν τα παιδιά στο σχολείο και το νήπιο.

Πρώτα από όλα, φτιάχνοντας κατασκευές τα παιδιά εξοικειώνονται με τη χαρά της δημιουργίας. Μαθαίνουν να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να τολμούν, να δοκιμάζουν. Επιπλέον εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να συνεργάζονται, να έχουν αυτοπεποίθηση και υπομονή.

Οι κατασκευές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα και την ηλικία του παιδιού. Η κόρη της Βασιλικής Ανδρούτσου για παράδειγμα είναι ένα κορίτσι που του αρέσουν τα χρώματα, τα φορέματα και τα φανταχτερά μπιζού. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικά που ήδη έχετε και να φτιάξετε όμορφες δημιουργίες που θα χαρείτε εσείς και τα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved