Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της

Η ηθοποιός μοιράστηκε ακόμα ένα γλυκό στιγμιότυπο με το Φραντζεσκάκι της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Instagram / peggy_trikalioti_official

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Είναι από αυτές τις στιγμές που μια μαμά απολαμβάνει με το παιδί της περισσότερο από καθετί.

Η ηθοποιός είναι ξαπλωμένη έχοντας δίπλα της τη Φραντζέσκα.

«Μόλις μπήκα σπίτι….σαν να λείπω από καιρό….αγκαλιές με το Φραντζεσκάκι μου μετά από δυο ολόκληρες μέρες…. #meandher #mygirl #mybaby #motherdaughterduo #nothingbetterthanthis #covermeinsunshine», ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/CxWFVEaLMZj/

Η μοναχοκόρη της πάει φέτος στην ΣΤ’ Δημοτικού και η ηθοποιός προσπαθεί να διαχειριστεί το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Έγραψε χαρακτηριστικά την πρώτη ημέρα του σχολείου:

«Έκτη δημοτικού….και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;; Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα….Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν «σχολικές χρονιές» #mygirl #mylife #mylove #firstdayofschool #loveher».

https://www.instagram.com/p/CxCoTarolfr/

Φέτος η Πέγκυ Τρικαλιώτη θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha « Το προξενιό της Ιουλίας». Είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη με την υπόθεση να εξελίσσεται στη δεκαετία του ’50 φωτίζοντας τον τρόπο ζωής στην ελληνική ύπαιθρο, της ήθη της εποχής και τον θεσμό του προξενιού.

https://www.instagram.com/reel/Cvup2FZIky-/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved