Πέγκυ Τρικαλιώτη: Μετά από καιρό φωτογράφισε την κόρη της

«Το Φραντζεσκάκι μου μεγαλώνει …» σχολίασε η ηθοποιός.  

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Μετά από καιρό φωτογράφισε την κόρη της

H Πέγκυ Τρικαλιώτη με την κόρη της.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες μια νέα φωτογραφία της κόρης της.

Η Φραντζέσκα είναι στο πάτωμα έχοντας μπροστά της ένα τετράδιο και η μητέρα της απαθανάτισε τη στιγμή σχολιάζοντας: «Το Φραντζεσκάκι μου μεγαλώνει …»

peggy-trikalioti.jpg

Η μοναχοκόρη της γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2012. Κι όπως είχε γράψει σε ποστ της πέρυσι ανήμερα των γενεθλίων της « 10 χρόνια μετά ζω την ίδια αγκαλιά κάθε μέρα!».

https://www.instagram.com/p/Cfqt5xcLMEN

«6/7/2012…..Οι πρώτες ώρες….οι πρώτες αγκαλιές….οι στιγμές που με άλλαξαν ριζικά….Σου είπα καλωσήρθες αγάπη μου….εσύ με κοίταξες στα μάτια και μου αφέθηκες…..6/7/22….10 χρόνια μετά ζω την ίδια αγκαλιά κάθε μέρα! Χρόνια πολλά μωρό μου! Η ζωή σου να είναι γεμάτη αγκαλιές και αγάπη! Να είναι μακρύς ο δρόμος….γεμάτος εμπειρίες….και γνώση! Και εγώ θα είμαι κάπου εδώ να σε βλέπω να ετοιμάζεσαι για το πέταγμα σου και να σε προσέχω! #bithdaygirl #mygirl #mylife #meandher #10thbirthday».

pegki-trikalioti-kori-(1).jpg

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θα είχαμε υιοθετήσει»

Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη που προβάλλεται στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 28/5 η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η ηθοποιός με αφορμή ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή της λύγισε στον αέρα καθώς θυμήθηκε την περίοδο που ο γιατρός της της είχε πει ότι δε θα μπορέσει να γίνει μητέρα με φυσιολογικό τρόπο.

pegki-trikalioti-foto-kori-4.jpg

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος. Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ…

Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους…Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα…», είπε συγκινημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved