Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της την πέρασε στο ύψος - Η φωτογραφία στο Instagram

Μία φωτογραφία της 11χρονης κόρης της δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της την πέρασε στο ύψος - Η φωτογραφία στο Instagram

H Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και όταν το κάνει αφορμή είναι συνήθως κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές. Στα 11α γενέθλια της Φραντζέσκα τον περασμένο Ιούλη, για παράδειγμα, είχε γράψει στο Instagram:

«Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια και 6 ώρες σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… Είσαι το κορίτσι μου, είσαι η αγάπη μου, είσαι η ψυχή και η καρδιά μου… αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι η πιο σπουδαία μου δασκάλα... Σε αυτήν την φωτογραφία από το μαιευτήριο (ελάχιστη ώρα αφού είχες γεννηθεί )προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σε αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου... Και όμως αυτή είναι η δουλειά μου… να σε αφήσω ελεύθερη να πας εκεί που θα επιλέξεις για να εξελιχτείς... και εγώ εδώ πίσω θα είμαι πάντα με την αγκαλιά μου ανοιχτή να επιστρέφεις όποτε θες εσύ… Σε λατρεύω θησαυρέ μου! Χρόνια σου πολλά!🤍🤍🤍🤍🤍🤍»

pegky-trikalioti.jpg

Ακόμα μία ιδιαίτερη περίσταση είναι το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η κόρη της ηθοποιού πηγαίνει φέτος στην έκτη δημοτικού και χθες, λίγο πριν φύγουν για το σχολείο, τη φωτογράφισε και έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Έκτη δημοτικού….και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;; Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα….Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν «σχολικές χρονιές» #mygirl #mylife #mylove #firstdayofschool #loveher»

Στη φωτογραφία πράγματι φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει το 11χρονο κορίτσι. Το πρόσωπό της δεν φαίνεται, μόνο τα καστανά μαλλιά της που σε αντίθεση με της μαμάς της, είναι πιο σκούρα και ίσια.

trikalioti.jpg

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει μιλήσει για τη μητρότητα και τη σχέση με την κόρη της και σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν. Στην εκπομπή «Ελένη» μεταξύ άλλων είχε πει:

«Είμαι αυστηρή με την κόρη μου αλλά δεν είμαι ακραία. Πολύ συχνά επικοινωνώ με γυναίκες οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Σε μένα συνέβη αυτό το θαύμα. Δεν πειράζει αν δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει παιδί. Δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι κάποιος να κάνει παιδί ή να υιοθετήσει. Η μητρότητα ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει».

kori-trikalioti.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved